Forside

.

—————————————————————————————————-

Aalborg Skakforening spiller fra hver tirsdag kl. 19 på Aalborg Tekniske Gymnasium, Nyhavnsgade 14, 2.sal (brug trappen lige ved siden af Friis Shoppingcenter).

Undervisning for juniorer og andre interesserede starter kl. 17:30.

Du er altid velkommen til at besøge klubben for at se, om skak er noget for dig:
– hvis du ønsker at lære at spille skak,
– hvis du har spillet før og nu ønsker at finde nye modstandere,
– og hvis du mener, at du er god, kan vi også finde én, der kan give dig modstand.

Vi har spillere med rating fra 1000 til 2200

For nye spillere tilbyder vi et halvt år kontingentfri.  Derefter er kontingentsatserne:

Kategori Kontingent pr. kvartal Kontingent pr. år
Senior Kr. 200 Kr. 800
Studerende Kr. 175 Kr. 700
Pensionister Kr. 150 Kr. 600
Junior – indtil 20 år Kr. 150 Kr. 600
Børn – indtil 14 år Kr. 100 Kr. 400
Børn – skoleskak (ikke DSU) kr. 100 (halvårligt) Kr. 200
DSU medlem i anden klub Kr. 50 Kr. 200

Kategori: Klubliv Skakcafé

6 thoughts on “Forside”

1. chi zhang siger:

min barn er interessant med skak. vi vil gerne prøve det. Kunne vi gå til din klub kl 17:30
    3 Sep?

Ja, I skal være meget velkommen!

3. Sune siger:

Hej Fister

Der sidder stort set altid et par stykker og hygger med noget skak, mens de andre spiller turnering. Vi har åbent fra 16-22 ca. hver tirsdag.

1. Fister siger:

Okay. Tak for svar!

Angående undervisning fra 17:30, hvilken aldersgruppe er det primært for?

4. Elena siger:

Hej. Min barn på 8 år er interessant med skak. Men tirsdag kl.17 passer ikke til ham. Måske er der mulighed at spille skak anden dag od anden sted ( skole ? ) Gistrup, Gug skoler passer godt. Han gå på skipper clement, men der ingen skak der.

5. hugo falberg siger:

Hej Bjarne