Aalborg Skakforening Klubliv Aalborg Byturnering

Aalborg Byturnering

Aalborg Byturnerings tilmelding er åbent.
Den bliver som sædvanligtvis kørt over 4 uger hvor vi skiftet vis spiller i Aalborg og Nørsundby. Første gang bliver d. 20 Aug. kl 19:00 i Aalborg.
Afslutning af turneringen bliver i Nørsundby d. 12 Sept.

Vi håber at se så mange tilmeldinger som muligt.
Turneringen kan findes her :

2 thoughts on “Aalborg Byturnering”

Så er tilmeldingsfristen udløbet, og vi er endt på 37 deltagere. Der er altså plads til en mere i Basis 3, hvis Kim Pors skal have en modstander i morgen. Vel mødt til første runde i morgen.

Seneste (!) nyt, 38 deltagere: Efter tilmeldingsfristen i går kl. 18 fik jeg to eftertilmeldinger, hvoraf den ene dog viste sig falsk. Men Edgar Parra går ind i Mesterklassen, hvilket Niels Chr. Davidsen er indforstået med. Det rykker Martin Møller ned i Basis 2 og Thomas Tristam ned i Basis 3, der så får 14 deltagere, og giver Kim Pors en modstander.