Aalborg Skakforening Klubliv Aalborg Regatta

Aalborg Regatta

Husk Aalborg Regatta 2014, der foregår i denne weekend ved Utzon Centeret på Aalborg Havn. Kom og vær med allerede fra i dag kl. 15, hvor der er mulighed for at få et parti skak i det fri. I morgen afvikles det nordjyske mesterskab i kæmpeskak fra kl. 13, men der vil også være mulighed for at spille med hele dagen. Søndag står i skoleskakkens tegn, men der vil også være mulighed for at komme og kigge på og være med.

3 thoughts on “Aalborg Regatta”

1. Bjarne Sønderstrup siger:

René regattamester! Får vi et referat?

2. Ole Knudsen siger:

Fårup Sommerland. Nu hvor vi er i eventområdet, er der nogen der ved om der stadig arrangeres en sommer tur til Fårup Sommerland? – og i givet fald hvornår

1. Arne Dan Fjordside siger:

Hej Ole

Vi har ikke haft ture til Fårup Sommerland de senere år, men måske var det en ide at genoptage traditionen!?

Arne