Aalborg Skakforening Klubliv Aalborg Skakforening 130 år!

Aalborg Skakforening 130 år!

Jubilæumsarrangement lørdag d. 14. december 2019

Program:

Kl. 13.00: Foredrag om klubbens historie v/formanden Bjarne Sønderstrup

Kl. ca. 14.30: Kaffe, gløgg og æbleskiver

Kl. ca. 15: Lynturnering, 10 minutters partier

Kl. 18.00: Julefrokost på Dalle Valle. Pris kr. 130,- (normalpris 199,- kr. se http://dallevalle.dk/julefrokost/).

Tilmelding til julefrokosten inden 4.december (i klubben, her på siden, pr. tlf. 23375618 eller mail bfs@stofanet.dk). Til eftermiddagsarrangementet senest 10. december.

4 thoughts on “Aalborg Skakforening 130 år!”

Tilmeldte (opdateres løbende):
    Bjarne, Sune, Kim Houlberg, Arne, Preben, Hans, Mogens, Jacob W., Hans Peter, Anders, Per, Uffe, Finn W. (fra kl. 15), Kim Pors, Christian Volmer, Lars Lytzen, Hartvig, Kasper Skaarup, Ivar +2, Emil, Kaj, Martin, Peter L. (-julefrokost), Thomas Bech (-julefrokost), Axel (-julefrokost), Torben W. (-julefrokost), Kasper Lindvig (-julefrokost), Jesper Dahl (-julefrokost), Hans Andersen (-julefrokost), Andreas Bock (-julefrokost), Niels Chr. Davidsen (-julefrokost), Orla (-julefrokost, Andreas Jacobsen (-julefrokost), Ture (-julefrokost), Lasse J. (-julefrokost), John (-julefrokost)

1. Arne Dan Fjordside siger:

Kaj Andersen tilmeldes hele pakken.

2. Kim Pors siger:

Tilmelder mig hermed og med efterfølgende julefrokost 🙂

3. Orla Lindholm Olesen siger:

Jeg tilmelder mig til eftermiddagsarrangementet, men ikke til julefrokost