Aalborg Skakforening Juniorskak,Klubliv Danmarksmester i klubben!

Danmarksmester i klubben!

Ved det nyligt afholdte pige-DM vandt Ellen Kakulidis A-gruppen, og kan dermed kalde sig Danmarksmester!!

Flot, flot og stort tillykke.

8 thoughts on “Danmarksmester i klubben!”

1. Sune Kovshøj siger:

Stort tillykke. Det er dejligt at se at mange års arbejde fra Hans har båret frugt.

2. Søren siger:

Tilykke – Som eneste deltager var det vel også en sikker sejr 🙂

Måske er det der Aalborg 2’s chance i 2. division næste år ligger , eller Milans i knockout spillet i champions league

3. Hans Engen siger:

Stort tillyke til Ellen.

Nu skal vi heller ikke gøre det til alt for lidt.
    Ellen scorede trods alt nydelige 6/7 i den sammensatte gruppe.

Og så bliver det også til en tur til Nordisk mesterskab på Island. Dejligt at Aalborg kommer ud og vifter med fanerne.

4. Jan Peter Lysberg siger:

Tillykke til Ellen og ( Hans ) !
    6/7 er altid flot, og remis mod en ganske vist yngre, men meget rutineret skakspiller taler for klassen. Håber du har tid og lyst til turen i Island. En stor oplevelse venter.
    Knuz PLys.

5. Stort tillykke med det flotte resultat Ellen!!!
    Håber at du fortsætter med at dyrke skak, tænker at du har talent og jeg kan godt se en mesterspiller i dig!!!

Venlig hilsen, Johan

6. Mange tak allesammen!

Jeg deltager i NM d.24-28 april på Island, hvis nogen skulle være interesserede i at følge med 🙂

Tak fra Ellen

7. Alexander Eeg Jensen siger:

Synes godt om! 😉

8. jacob w siger:

Stort Tillykke.
    …men:
    Ellen som mesterspiller er, hvis hun opretholder sin nuværende aktivitet i ratede turneringer, en spøjs tanke. I hvert fald hvis det skal ske, mens hun er teenager.