Aalborg Skakforening Juniorskak,Klubliv Ellen deltager i festugeturnering

Ellen deltager i festugeturnering

Vores kvindelige talent, Ellen Kakulidis har deltaget  i festugeturneringen i Aarhus.

Hun er  med i basis 3, og efter de første tre runder af 5, har hun scoret 50%. Efter nederlag i 1. runde, er Ellen kommet stærkt tilbage med gevinst og remis i de følgende to runder.

Søndagens første opgør mod Jørgen Overgaard, VRS, kunne følges live. Lidt heldigt måske blev det en halv med kvalitet for lidt. Ikke et af Ellens bedste partier.  I sidste runde blev det også remis, så hun sluttede med 2,5 point med et beskedent ratingtab til følge.

Mesterklassen i turneringen blev vundet af  Jesper Knudsen, Læseforeningen.

1 thought on “Ellen deltager i festugeturnering”

1. Ellen siger:

Til alle Aalborg skakforenings medlemmer, som jeg ikke er venner med på facebook, og som ønsker at følge med i hvordan det går mig til EM blandt andet, kan i nu læse min helt nye blog 🙂