Aalborg Skakforening Klubliv,Skakturnering Forår i Nørresundby.

Forår i Nørresundby.

Har du ledige torsdage, så tilmeld dig turneringen. Fine forhold – top materiel, og seriøs skak. Mangler du et ELO -tal, ja så stiller Per Andreasen, og forløbig jeg mine til rådighed. Per er tilbage på sporet med 2300, og mit er “sølle” 2070.

2 thoughts on “Forår i Nørresundby.”

1. Jan Peter Lysberg siger:

Så er turneringen klar: Jeg “drillede” Bjarne Hansen “68” på diverse netmedier – og han hoppede desværre på 🙂 Først røg Carl Johan ud af gruppe 1 , dernæst Johan Holmström, fordi en ung aktiv Lasse Luther tilmeldte sig. Derfor er der vel kun grund til at håbe på præmie i 2 og 3. Sidstnævnte er “rulleBarca” favorit.

2. Jan Peter Lysberg siger:

referat af 1 runde. Peter J Pedersen, hvid mod Bjarne Hansen. Interessant parti, hvor Peter desværre tabte. Arne Hove gjorde god modstand mod Per Andreasen – men slutspillet kørte bare for den bedre spiller. Jeg havde selv hvid mod et af de mange unge talenter fra Jetsmark, Lasse Luther. Jeg spiller kyk i åbningen, hvor sort bare står bedst – ikke godt nok. Heldigvis, er en af mine gode sider som skakspiller, at jeg er klar over, at det stod forkert i følje ratingberegningen. Bremsen blev slået til, og i følje computeren spillede jeg ikke flere dårlige træk. Tak for det. Peter J og jeg mødes næste torsdag, og med første runde in mende, er der ingen af os der kan være tilfredse med remis. Så kamp !!