Aalborg Skakforening Klubliv Holdturnering 2019/20

Holdturnering 2019/20

Som sædvanlig begynder holdturneringen i slutningen af oktober.

I divisionsturneringen mødes klubbens to bedste hold i et rent klubopgør i 1. runde i 2. division

Uden at kende holdopstillinger, må Silkeborg og Aalborg 1 være favoritter til at skulle kæmpe om den enlige oprykningsplads, mens 2. holdet må have gode chancer for en midterplacering.

Aalborg 1 møder i rækkefølge:

Aalborg 2 (hj), Holstebro (ude), Skørping (hj), Randers (hj), Jetsmark 2 (ude), Kjellerup (ude), Silkeborg (hj)

Aalborg 2 møder:

Aalborg 1 (“ude”), Skørping (ude), Kjellerup (hj), Jetsmark 2 (hj), Randers (ude), Silkeborg (ude), Holstebro (hj)

Der spilles følgende søndage med kampstart kl 12:

27. oktober – 17. november – 1. december – 12. januar – 26. januar – 23. februar – 8. marts

Den afsluttende fællesrunde (8/3) afvikles i Aalborg

Hovedkredsturneringen (Mester, A og B rækken) afvikles på hverdagsaftener i ugerne:

44 – 46 – 48 – 2 – 5 – 9 og 12

Aalborg skakforening stiller med to hold i Mester-rækken og tre A-hold, mens der er fri tilmelding i B-rækken.

Der foreligger endnu ikke program for hovedkredsturneringen.

3 thoughts on “Holdturnering 2019/20”

1. Alexander Eeg Jensen siger:

Hej

Er der mulighed for at jeg blot kan være reserve i denne sæson? Jeg beklager den sene forespørgsel, men skakken har ikke fyldt så meget hos mig det sidste års tid, og da jeg plejer at blive ringet op og spurgt om jeg vil spille, og ikke har hørt noget i år, havde jeg nær glemt alt om holdskak.

Hvis det er for sent at ændre holdopstillingerne, spiller jeg naturligvis med, men jeg kan allerede nu sige at jeg ikke kan spille den 27. oktober.

Vh Alexander

Jeg har sendt styrkelisten ind, og vil nødig rette, da det vil berøre alle de underliggende hold. Men hvis du kan spille det du kan, vil vi være taknemmelige. Vi har ikke (forhåbentlig) problemer med at finde reserver.

1. Alexander siger:

Det er i orden – jeg spiller.
      Jeg er dog som sagt nødt til at melde afbud til den 27.

Vh Alexander