Aalborg Skakforening Klubliv Juleafslutning i klubben

Juleafslutning i klubben

Tirsdag d. 13/12 spilles de sidste partier i klubturneringens 1.halvdel.

Tirsdag d. 20/12 holder vi så juleafslutning med præmieoverrækkelse for 1.halvdel. Vi serverer også glögg og æbleskiver, og så holder vi jo nok også en hurtig- eller lynturnering.

2 thoughts on “Juleafslutning i klubben”

1. Arne Dan Fjordside siger:

I formandens fravær var der frit spil om hæder og ære i den afsluttende julelyn turnering, som i år havde 24 raske mænd og kvinder til start.

Efter lidt indledende problemer blev der spillet i 4 6-mands grupper, og efterfølgende 2 8-mands grupper.

Årets lynmester blev Jens Johan som besejrede Sune K. i omkampen, efter at begge spillere havde scoret 5 p. i finalerunden. I det slagne felt sås flere både nuværende og tidligere klubmestre – Maria – Jacob – Finn. Stort tillykke til Jens Johan.

Vi havde i øvrigt fint besøg af Maria’s forældre. Hendes far er i øvrigt en ganske god skakspiller også, hvilket der var flere som måtte mærke i aftes!

NB. Det er nu muligt at tilmelde sig forårets klubturnering.

Glædelig jul til alle!

1. Jan Peter Lysberg siger:

Ha Ha Arne. De indledende problemer var, at jeg ikke kunne læse mine egne kragetæer. At du og Sune så kom i den nemmeste gruppe 🙂 gik det ikke være en som så, at de 8 øverste seedede kom til at spille finale.
      Den vandt Sune ( med sejr over Jens Johan ), men spillede omkamp. I det det er uofficielt, syntes jeg, at de begge må kalde sig KM i lyn ! Men som du selv skriver, var aftenens højdepunkt, at vi klappede af Maria i selskab af hendes søde forældre.
      Godt skak nytår til alle I kære klubpaller.