Aalborg Skakforening Klubliv Juleafslutning

Juleafslutning

Tirsdag d. 18/12 kl. 19.30 afholdes klubbens juleafslutning med alt hvad der hører sig til af glögg, æbleskiver, julelyn og ikke mindst: klubmestersimultan. Carl Johan har nemlig som nykåret klubmester indvilget i at fortsætte den tradition, som Jacob startede i sidste sæson med, at klubmesteren giver en simultanforestilling til alle interesserede! Der vil sædvanen tro være en præmie til alle, der formår at fravriste et helt point fra klubmesteren. Vel mødt til årets sidste skak-aften i klubben!

Klubmesteren i trækket i 'mesterspillerhjørnet' mod Lysber, Alberg og Nyholm

Jacob i aktion ved seneste klubmestersimultan i maj

1 thought on “Juleafslutning”

Juleafslutning, nu med præmieoverrækkelse!
    Husk også at der er præmieoverrækkelse for første halvdel af klubturneringen. Der er indkøbt præmier til de to bedste i hver gruppe.