Aalborg Skakforening Klubliv Klubopgør i 1. runde

Klubopgør i 1. runde

Klubben stiller med hele 9 hold i sæsonen 2019/20.

Foruden de to Divisionshold, stiller vi med tre Mesterrækkehold (Brønderslev har trukket sit M-hold, hvilket giver Aalborg 5 en ny chance), to A-hold, samt to hold i B-rækken.

Dette betyder hele fire klubopgør i 1. runde:

Søndag den 27. oktober kl 12:

2. Division:  Aalborg 1 – Aalborg 2  . . . .   5,5  –  2,5

Tirsdag den 29. oktober kl 19:

M-rækken:  Aalborg 3 – Aalborg 4  . . . . . . .    4  –  2

M-rækken:  Aalborg 5 – Nørresundby 2  . .   2,5  –  3,5

A-rækken:   Aalborg 6 – Aalborg 7  . . . . . . . .   3  –  1

B-rækken:   Aalborg 8 – Aalborg 9  . . . . . . .   1,5  –  2,5

1 thought on “Klubopgør i 1. runde”

1. Preben Nielsen siger:

Kort om 1. runde:

1. holdet var meget heldige mod 2. holdet.

Flotte sejre til Volmer og Thomas Heine over Kasper S og Jacob W, og flot debut til Andreas J med remis mod Ivar.
    Ole K missede remis mod Sune, da han glemte klokken, og Hugo havde fin, men kompliceret stilling mod John og fejlede. Lysberg stod også godt længe mod Edgar.

I mesterrækken ydede 5. holdet flot modstand mod Nørresundby 2, der dog manglede Lars Jensen i toppen.
    Flot debut til Johann Stanislaus, der vandt over Lasse S.
    Og sejr til en godt kæmpende Jesper Dahl over Hove, der bukkede til sidst, i matchens længste parti.

Som sædvanlig blev opgøret mellem 3. og 4. holdet en jævnbyrdig affære, der dog endte med en 4 – 2 sejr til Hans Engens tropper, takket være gevinster til de tre unge på holdet: Rifat, Ture og Martin.

I A-rækken var der hold-debut-sejre til både Jens Jakob Prasse og Palle Ladefoged.
    Og dejligt at se Poul Davidsen tilbage i klubben, både som holdleder og som spiller, og det gik så ud over Rulle-Per.

B-holdene består af gamle kendinge, og ret bemærkelsesværdigt, sluttede tre af de fire partier remis.