Aalborg Skakforening Klubliv Klubturnering afsluttet

Klubturnering afsluttet

På grund af coronasituationen og vores manglende adgang til lokalerne, så har vi afsluttet turneringen og sendt den til indberetning d.d. Partier efter 11/3 er derfor ikke blevet spillet og dermed heller ikke blevet ratet. Præmiefordelingen bliver dermed:

Mestergruppen: Nr. 1 og klubmester i forårssæsonen: Kasper Skaarup. Nr. 2: Edgar Parra. Ratingpræmie: Johan Stanislaus.

Basis 1: Vinder: Jarl Mølgaard. Ratingpræmier: Jesper Dahl Hansen, Chr. Hartvigsen og Anders Rasmussen.

Basis 2: Vinder: Jesper Berg Axelsen, nr. 2: Jonas Bendtsen, nr. 3: Edmundas Maksimavicicius. Ratingpræmie: Frederik Rasmussen.

Præmierne vil blive overrakt ved generalforsamlingen, der er berammet til d. 11.august.