Aalborg Skakforening Klubliv Klubturneringen klar

Klubturneringen klar

Så starter vi i morgen med 43 deltagere fordelt i 3 Monrad-grupper. http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26245

Bemærk at 1. og 2.runde spilles de kommende to tirsdage.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Klubturneringen klar”

 1. Bjarne siger:

  Der er indløbet afbud fra Bo Byrial i basis 1. Jeg har derfor ændret lodtrækningsordenen, således at Jesper spiller mod Lars i aften, og Bo parres med Chr., der også har sendt afbud.

 2. Kim Pors siger:

  Anders Rasmussen er sygeramt, så vi spiller vores kamp en anden dag.

 3. Jan Peter Lysberg siger:

  Bliver desværre nød til at nedlægge protest over rundelægningen til 4 runde. Ikke kun fordi, jeg skal spilde en hvid mod Hr. overdidder ( Martin M ), men fordi, jeg mener, at jeg ikke skal møde “ham “. Lavest placerede, som ikke har mødt oversidderen, skal vel have fornøjelsen.

 4. Bjarne siger:

  Det kan godt se ud som om du har ‘en sag’. Men jeg har kontrolleret runden i hånden, hvor jeg ganske rigtigt sætter oversidderen som nr. 12 i placeringsrækkefølgen. Runden skal lægges fra oven, hvor det kommer til at Arne skal have Karl Henrik (fordi han har mødt dig). Så skal du have oversidderen, fordi du både har mødt mig og Torben.

  1. Jan Peter Lysberg siger:

   Ja, kære ven, den var jeg også kommet til, men anser det stadig for ” lidt for nemt”. Der var ikke fri lodtrækning til start ( eget forslag ), der er et hav af udsatte partier, og et par af runderne er parret efter, at hr. oversidder, stadig havde et navn. Jeg mener bare, at det ville være mest fair, at køre resten af turneringen pr. konduite.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.