Aalborg Skakforening Klubliv,Skakturnering Løvfaldsturnering 2013

Løvfaldsturnering 2013

Fra fredag d. 11. oktober til søndag d. 13. oktober spilles Støvring årets Løvfaldsturnering arrangeret af Skørping Skakklub. Det er en 5. runders koordineret turnering med sidste tilmelding d. 9. oktober til Hans Andersen, tlf. 29627717, e-mail:hansbael@tiscali.dk eller via Løvfaldsturneringens hjemmeside.

3 thoughts on “Løvfaldsturnering 2013”

1. Morten Thor Rasmussen siger:

Nogen der kører fra Aalborg og derud? Jeg bliver nok en kende for træt hvis jeg skal cykle hjem efter to hårde runder

1. Arne Dan Fjordside siger:

Hej Thor

Der går bus og tog til Støvring og fra stationen er der vel 2 km at gå! Vær opmærksom på, at spillestedet er i Støvring. Med bus kan du komme helt tæt på spillestedet. Prøv evt om du kan køre med en ad de øvrige spillere. Du kan evt. Spørge Normann, som spiller med i vores klubturnering.
      Mvh Arne

2. Poul Davidsen siger:

Hej Thor
      Jeg har lige meldt mig til, du kan køre med mig jeg har også Christian Gottschalk med, med dig er der plads til en til.