Aalborg Skakforening Klubliv Nyholm er bymester!

Nyholm er bymester!

Torsdag aften vandt John Nyholm Hansen Aalborg Bymesterskab 2013 via en gevinst med sort over Søren Andersen. Dermed blev John klar vinder af Mesterklassen med  5 point foran Nørresundbys Jens Jørgen Christiansen med 4½. Stort tillykke til John med titlen og ratingfremgangen (nyt DSU-tal: 2130).

Også i Basis 1 og Basis 4 var der topplaceringer til Aalborg-folk. I Basis 1 vandt Carl Johan Andersen gruppen med 3½/6 og bedre korrektion end Arne Hove og Niels Christian Davidsen. Og i Basis 4 blev Lars Erik Lytzen en sikker vinder med 5/7. Godt gået med topplaceringer til klubbens spillere i 3 af Byturneringens 5 grupper!

Et par fotos fra torsdagens afslutning:

2 thoughts on “Nyholm er bymester!”

1. Et stort tillykke til alle vindere.

2. Finn Winther siger:

Tillykke til John med det velfortjente mesterskab, jeg håber du tager den gode form med dig i divisionsturneringen, som starter om en god måneds tid.Også en stor ros til Søren for at spille benhårdt på sin chance i det spændende sidste runde parti.