Aalborg Skakforening Klubliv,Klubturnering,Skakturnering Tilmelding til Klubturnering Forår 2013

Tilmelding til Klubturnering Forår 2013

Aalborg Skakforenings klubturnering for foråret 2013 har turneringsstart tirsdag d. 15. januar 2013. Du kan tilmelde dig klubturneringen ved at skrive dig på listen i klubben eller ved at anvende tilmeldingsformularen her.

Samme sted kan du også se, hvem der allerede er tilmeldt klubturneringen.

Turneringsregler: Turneringen rates, og den er åben for alle medlemmer af DSU. Deltagerne inddeles i 8-mandsgrupper efter dansk rating. I nederste gruppe kan der evt. blive tale om en Monrad-gruppe. Vinderen af den øverste gruppe, Mesterklassen, kåres som ‘Aalborg Skakforenings Klubmester for foråret 2013’. Ved ligestilling i toppen af Mesterklassen spilles omkamp.

Den Forsvarende Klubmester er berettiget til at forsvare sin titel, selvom hans ratingtal ikke rækker til, at han spiller i øverste gruppe.

Betænkningstid: 1½ time til 30 træk. Derefter 30 minutter plus opsparet tid til resten af partiet.

Spilledatoer: tirsdagene d. 15/1, 22/1, 5/2, 12/2, 5/3, 19/3 samt 9/4. Udsatte partier kan bl.a. afvikles d. 19/2 og 2/4.

Tilmeldingsfrist: Søndag d. 13/1

Indskud: 100 kr. som opkræves i forbindelse med den årlige kontingentopkrævning.

Præmier: Fastsættes endeligt, når deltagerantallet er kendt.

Turneringsledere: Hans Engen og Bjarne Sønderstrup

4 thoughts on “Tilmelding til Klubturnering Forår 2013”

1. Allan Toftegaard Christensen siger:

Jeg vil gerne deltage, men de sidste 2 runder kolliderer med Sæby EMT. Kan det arrangeres således, jeg kan deltage i Sæby også?

2. Mads Leth siger:

Hej Allan,

Ja, det burde kunne lade sig gøre at deltage i begge. Vi plejer at være meget ‘large’ mht. udsatte partier i klubturneringen og deres afvikling. Så du skal være hjertelig velkommen!

1. Allan Toftegaard Christensen siger:

Dejligt og tak for hurtigt svar 🙂 jeg er med 🙂

3. Mads Leth siger:

Husk, at i dag er sidste chance for tilmelding til forårets klubturnering!