Husk klubturnering!

clock

Klubturnering – nu med elektroniske ure i alle grupper

Husk at tilmelde dig Aalborg Skakforenings Klubturnering – Efterår 2013, der starter tirsdag d. 17. september. Indtil videre er der 23 tilmeldte spillere, men der er plads til mange flere! Der spilles nu med elektroniske ure i alle grupper og kampstart kl. 19. Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 15/9 via linket herunder eller ved at skrive dig på listen i klubben.

Læs reglerne for klubturneringen.

Se hvem der allerede er tilmeldt.

8 thoughts on “Husk klubturnering!”

1. Nu er 29 spillere tilmeldte, så der bliver liv og glade skakdage.

Nu er der 33 tilmeldte, og Aage har tilbudt at trække sig, så der bliver lige antal. Så med mindre der er flere til- eller frameldinger inden kl. 21, så lukker jeg listen og laver lodtrækning.