Aalborg Skakforenings klubturnering er åben for alle medlemmer af Dansk Skak Union.

Spillested: Aalborg Universitet, Strandvejen 12-14, kantinen i kælderen.

Der spilles 7 runder i 8-mands-grupper i efterårsturneringen. 1.runde 12/9, derefter hver anden tirsdag med sidste runde 5/12.

Betænkningstid: 1 time og 30 minutter til 40 træk, derefter 15 minutter til resten. Der lægges 30 sekunder til efter hvert træk under hele partiet.

Indskud:100 kr.

Præmier: I 8-mands-grupper er der præmie til nr. 1 og 2. Ved ligestiling deles pengepræmier, men klubmesterskabet afgøres ved Sonnenborn-Berger korrektion. I Monradgruppen er der præmie til de øverste 3, og ved ligestilling i points er der almindelig korrektion.

Tilmelding senest 10/9 på: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24535

2 kommentarer til“Klubturnering efterår 2017”

1. Kommentar af Kim Pors

Kim og Kim har aftalt at vi spiller vores 6. Runde kamp i morgen søndag kl. 12.30

2. Kommentar af Bjarne Sønderstrup

4.runde spilles i aften. I basis 2 udgår Bo Byrial og ind træder Christian Hartvigsen i stedet for. De ikke afviklede partier mod Chr. søges afviklet på friaftener eller søndagene 19/11 eller 3/12, hvor der spilles divisionskampe herhjemme.
    Afbud fra Thomas Bech mod Jens Jørgen. Partiet mellem Per og Orla er afviklet.

Efterlad et svar