Tirsdag aften sikrede Sune Kovshøj sig sit første klubmesterskab, da han vandt sit parti i sidste runde af forårets klubturnering, mens de nærmeste forfølgere i førerfeltet måtte nøjes med remis! Derved endte Sune på 7/9 foran Bo Torpegaard og Bjarne Sønderstrup med 6,5/9. Se tabellen her. Stort tillykke til Sune med en flot og stilren præstation og som sagt det første klubmesterskab.

Sune Kovshøj - klubmester, forår 2014

Sune Kovshøj – klubmester, forår 2014

Rent praktisk var der nogle afbud til sidste runde, og da Sune er sikker på klubmesterskabet uanset, hvad der måtte ske i de ikke-spillede partier, blev det tirsdag aften besluttet, at der er mulighed for eventuelt at afvikle udsatte partier næste tirsdag d. 6. maj, hvis begge involverede parter i et parti er enige derom. Det drejer sig om følgende: Carl Johan Andersen – Michael Øe, Uffe Kristensen – Johan Holmström, Jacob Nissen – Per Jacobsen samt Lars Erik Lytzen – Bo Schjødte. Hvis partierne ikke spilles næste tirsdag tilfalder sejren de spillere, der ikke meldte afbud til sidste runde (men partierne rates naturligvis kun, såfremt de spilles).

Turneringstabel med inddeling i ratinggrupper og korrektionsberegninger kan hentes som pdf-fil her: Runde 9 – med farver.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer til“Kovshøj Klubmester!”

  1. Kommentar af Lars Meyer

    Flot Sune, stort til lykke!

  2. Tillykke med dit 1. Klubmester skab ,meget flot
    Mvh Lars Nielsen, Nørresundby skakklub

  3. Kommentar af Preben Nielsen

    Klubmesteren kan følges live her i weekenden fra Fredericia i GLENCO Chess 2014.

Efterlad et svar