Brønderslev Skakklub og Vrå Højskole inviterer til det åbne VENDSYSSELMESTERSKAB på Vrå Højskole i weekenden lørdag d 30. september til søndag d 1. oktober.

Betænkningstid               1 time pr. spiller pr. parti

Mødetidspunkter             Vi spiller 3 runder lørdag fra kl 10 til ca. kl 17 og 2 runder søndag fra kl. 10 til ca. kl. 15

Klasser          Med den korte betænkningstid er det muligt at nærskakrate spillere med et ratingtal under 1600. Spillere over 1600 vil blive hurtigskakratet. Derfor deler vi ved 1600.

Der oprettes 6 – mandsgrupper og Monradsgrupper, afhængig af deltagerantallet. Er der interesse og behov for en begyndergruppe vil den blive oprettet.

Da turneringen er for let amatører uden rating såvel som for øvede med ratingtal bedes man – for at opnå mest fair inddeling i de indledende grupper – venligst oplyse, hvis man har et ratingtal gennem Dansk Skak Union (DSU). Der bliver ingen ELO rating. Såfremt man ikke har et ratingtal, er det ingen hindring for at deltage, blot bedes det nævnt når du tilmelder dig turneringen.

Indskud         150 kr. og juniorer (under 18 år) 50 kr.

Præmier        Vinderen af den øverste klasse opnår titlen Vendsysselmester og en garanteret præmie på 1.0000 kr.

Tilmelding    Senest onsdag d 27. september på DSU’s hjemmeside eller til info@vraahojskole.dk

Forplejning   Der vil være fine kantineforhold på højskolen.  I tilmeldingsgebyret er der inkluderet en let frokost både lørdag og søndag. Øl og sodavand kan tilkøbes.

Er du medlem af en skakklub og har et ratingtal, bedes du oplyse dette vil tilmelding.

Spørgsmål kan rettes til Thomas Jacobsenthomas.b@vraahojskole.dk, tlf. 20404462 eller til Sune Normansune@vraahojskole.dk, tlf. 41961483

OBS: Ved for få tilmeldinger forbeholder Brønderslev Skakklub og Vrå Højskole sig retten til at aflyse turneringen. Som minimum sigtes der mod mindst 20 spillere.

Med venlig hilsen

Vrå Højskole og Brønderslev Skakklub

Efterlad et svar