Hermed indbydes til en koordineret enkelmandsturnering, som spilles på følgende datoer:

Tirsdag 21/8: Aalborg Skakforening, Nyhavnsgade 14, 2.sal (ovenpå Friis)

Torsdag 23/8: Nørresundby Skakklub, Kulturbroen, Strandgade 3

Tirsdag 28/8: Aalborg Skakforening, Nyhavnsgade 14, 2.sal (ovenpå Friis)

Torsdag 30/8: Nørresundby Skakklub, Kulturbroen, Strandgade 3

Tirsdag 4/9: Aalborg Skakforening, Nyhavnsgade 14, 2.sal (ovenpå Friis)

Torsdag 6/9: Nørresundby Skakklub, Kulturbroen, Strandgade 3

Torsdag 13/9: Nørresundby Skakklub, Kulturbroen, Strandgade 3

Urene startes kl. 19.00
Ved fremmøde senere end 1 time tabes partiet.

Udsatte partier kan spilles i Nørresundby lørdag den 1. september kl. 12.00 og i Aalborg tirsdag den 11. september kl.19.00

Turneringen spilles efter Dansk Skak Unions bestemmelser for koordinerede turneringer og anmeldes til ELO-rating i muligt omfang.

Der spilles i 8-mandsgrupper inddelt efter ratingtal ovenfra, nederste gruppe evt. Monrad.

Betænkningstid: 1½ time til 40 træk + 15 min. til resten. Endvidere tildeles 30 sek. pr. træk.

Indskud: Kr. 150, – opkræves første spilleaften.

Vinder af øverste gruppe bliver Bymester 2016. Placering og præmier afgøres ved ligestilling i point efter korrektion,
idet der anvendes Sonneborn-Bergerkorrektion i alle mod alle grupper og Alm. korrektion i evt. Monrad-gruppe. Ved fortsat ligestilling deles præmier.
Præmier offentliggøres senere, men årets Bymester modtager kr. 1000 sponseret af Aalborg Skakforening og Nørresundby Skakklub
og herudover vil der være mindst 2 præmier i hver gruppe på hhv. 600 og 300 kr.

Tilmelding med  senest mandag den 20. august kl. 18 på http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25186

Efterlad et svar