Showing: 1 - 10 of 95 RESULTS

Klubturnering forår 2018

Tilmeldingen til forårets klubturnering er nu åben!

Aalborg Skakforenings klubturnering er åben for alle medlemmer af Dansk Skak Union.

Spillested: Aalborg Universitet, Strandvejen 12-14, kantinen i kælderen.

Der spilles 7 runder i 2 Monrad-grupper i forårsturneringen. Den øverst placerede spiller fra Aalborg Skakforening kan kalde sig klubmester forår 2017. Datoer: 16.jan., 23.jan., 6.feb., 13.feb., 6.marts, 20.marts og 3.april.

Betænkningstid: 1 time og 30 minutter til 40 træk, derefter 15 minutter til resten. Der lægges 30 sekunder til efter hvert træk under hele partiet.

Indskud: 100 kr.

Tilmelding på: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24791

Klubturnering efterår 2017

Aalborg Skakforenings klubturnering er åben for alle medlemmer af Dansk Skak Union.

Spillested: Aalborg Universitet, Strandvejen 12-14, kantinen i kælderen.

Der spilles 7 runder i 8-mands-grupper i efterårsturneringen. 1.runde 12/9, derefter hver anden tirsdag med sidste runde 5/12.

Betænkningstid: 1 time og 30 minutter til 40 træk, derefter 15 minutter til resten. Der lægges 30 sekunder til efter hvert træk under hele partiet.

Indskud:100 kr.

Præmier: I 8-mands-grupper er der præmie til nr. 1 og 2. Ved ligestiling deles pengepræmier, men klubmesterskabet afgøres ved Sonnenborn-Berger korrektion. I Monradgruppen er der præmie til de øverste 3, og ved ligestilling i points er der almindelig korrektion.

Tilmelding senest 10/9 på: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24535

Bo mod Bjarne – 7. runde af klubturneringen

Jacob Würtz klubmester

Det lykkedes med ½ point bedre korrektion end Michaels for Jacob at hjemføre klubmesterskabet, – for anden gang, idet Jacob også vandt i 2012. Det skete i en meget spændende sidste runde i aftes, hvor Jacob først nedkæmpede Niels Chr. Davidsen med de hvide brikker, mens Michael måtte ud i en noget mere besværligt gevinst med de sorte over Arne. Både Jacob og Michael fik således 5½ points uden tabspartier. De uafsluttede partier får ikke indflydelse på korrrektionsberegningen og dermed slutplaceringen. Men det kan få betydning for præmiefordelingen i præmiegruppe 2, idet Jørn ved gevinst over Karl Henrik kan rykke forbi Peter Lysberg. Derimod ligger det fast, at Ellen får præmien i præmiegruppe 3 med 4½ points efter en flot turnering. Arne snupper præmien i præmiegruppe 4 efter ligeledes en flot turnering.

I gruppe 2 var Bogi helt suveræn og vandt 7.parti i aftes. Nu kommer der en masse rating på kontoen, så han kommer op hvor han hører hjemme! Kun Steen Olav kunne følge nogenlunde med og fik 5 points. Her vandt Anders Brygger præmiegruppe 2 med 4½ points, mens Bo Schødte tog 3.præmiegruppe  med 3 points og bedre korrektion end Ture og Kim. Endelig vandt Jacob nederste præmiegruppe med 4 points, og var endda i sidste runde oppe mod Bogi.

Nu skal de sidste partier i gruppe afvikles på tirsdag d. 26/4, og så vil turneringen blive indberettet.

Sidste runde i klubturnering udsættes

For at sikre den sportslig mest korrekte afvikling af klubturneringen, så udsættes den sidste runde i klubturneringen fra tirsdag d. 12.april til tirsdag d. 19.april. De resterende partier mellem  i gruppe 1

Jørn Bach og Torben Winkler

Peter Lysberg og Jacob Würtz

samt i gruppe 2

Lars Lytzen og Bo Schjødte

Andreas Bock og Jonas Bendtsen

skal altså spilles nu på tirsdag 12/4.

Verified by MonsterInsights