Aalborg 2 fik sine første matchpoint!

Søndag blev alt i alt en god dag, selvom det for undertegnede blev til endnu et nederlag efter at være kommet bedst ud af åbningen, men så spille total latterligt. Nok om det. Heldigvis har jeg nogle holdkammerater, som spiller meget bedre end jeg selv.

Jørn var ude i en lang fight mod Hr. Kroll, og det endte efter en ca. 5 timer med en remis. Super flot resultat Jørn! Det var et parti med en massen omstilling af brikkerne.

Søren vandt en bonde i midtspillet, men med uligfarvede løbere og en modstander, som forsvarede godt, så blev det desværre kun til remis.

Peter Juul kom værst ud af en slavisk åbning, men fik kæmpet sig tilbage og fik en remis.

Peter Lysberg spillede et rigtig godt parti, hvor han fik modstanderen låst totalt, så det var blot et spørgsmål om tid inden han ville kollapse.

Christian Volmer tog en velkendt åbning i klubben op til debat mod sin modstander – Pilz-varianten (dem af jer der ikke kender til historien, kan jo spørge ind til den på lørdag til nytårskuren – her tror jeg der er rigelig med klubmedlemmer, som vil fortælle løs) Christian vandt en bonde, men det var først helt afgjort til sidst, hvor modstanderen bukkede en løber. Fin sejr Christian.

På 7. brættet havde vi vores første reserve – Hans Peter – som var på vej mod et sikkert point, men desværre gik Hans Peter ind i en selvmat – øv øv!

På 8. brættet havde vi været så heldige at få Alexander Eeg med. Han sprang med 30-40 minutter inden vi skulle kører mod Thisted – Tusind tak for det Alexander! Alexander spillede en solid åbning, og da modstanderen ukorrekt ofrer en springer for et par bønder, var det ingen problem for Alexander at få hele pointet.

Alt i alt et super resultat, selvom der var et par svipsere undervejs.

4 Comments

 1. Tillykke med sejren. Supersejt at vinde, selv efter at have modtaget to afbud søndag morgen!

 2. Til lykke til Aalborg 2. Bemærker at Christian Volmer har 4 af 4. Samme som Erik Højfeldt har på 1. bræt på 3. holdet. Og har ved selvsyn set Kim Houlberg afslutte to divi-partier i flot stil (2.bræt på 1.holdet).

  Respekt for disse tre “ung-seniorer”, når man tænker på, at de kun spiller holdkampe!

  Hmm – giver måske stof til eftertanke!? GG

 3. Her ca. halvvejs gennem holdturneringen ser holdstatistikkens top således ud:

  Bedste procentvise score:
  1. Erik Højfeldt: 100% (4/4)
  2. Christian Volmer Nielsen: 100% (4/4)
  3. Svend Ole Hosbond Poulsen: 100% (2/2)

  Mest over forventet score:
  1. Christian Volmer Nielsen: +1,7
  2. Alexander Eeg Jensen: +1,08
  3. Karl Sperling: +1,05

  Mest benyttede spiller:
  1. HP Rasmussen: 9 partier
  2. Arne Fjordside: 8 partier

 4. Søren Andersen

  Det kunne være lækkert at så Jørns parti mod Kroll kommenteret, det så meget spændende ud , og der var mindst en 40-50 halvtræk jeg ikke forstod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights