Aalborg Skakforening Klubliv Forårshurtigskak

Forårshurtigskak

På alle tirsdage indtil sommerferien spilles 3 runder hurtigskak med betænkningstiden 15 min. + 5 sek./træk. Man kan frit tilmelde sig en enkelt aften. Kom kl. 19 og tilmeld dig aftenens runder. Matchning foretages på aftenen.

3 thoughts on “Forårshurtigskak”

1. Jacob W siger:

De første tre runder havde deltagelse af cirka tyve spillere. Man behøver ikke møde op hver gang for at deltage – eller have været med første gang.
    -Jeg deltog fx kun i de første to runder. Så kom glad!!!

2. Jan Peter Lysberg siger:

Vandt i første runde over en fysisk spiller, og ikke mister bye

Ja, men vi har ikke data på spilleren. Det samme gælder for den anden “bye”. Men turneringen er nu oprettet, og kan følges på DSUs turneringsside. Betænkningstiden er 15 min. + 5 sek./træk. Som man kan se, er det efter princippet “spil, når du kan og har lyst”. 3 runder på en aften. Ingen indskud, ingen præmier.