Aalborg Skakforening Klubliv Så starter vi igen

Så starter vi igen

Sommerferien er slut og vi kan igen spille på Teknisk Gymnasium. Vi starter således i morgen d. 2.august kl. 19. Næste tirsdag d. 9.august er der generalforsamling kl. 19.30, og ellers starter Aalborg Byturnering tirsdag d. 16.august kl. 19.

Undervisningen for juniorer starter først til september, og Jacob melder dato ud, hvornår undervisningen for alle øvrige kl. 17.30, starter

.

4 thoughts on “Så starter vi igen”

1. Jacob W siger:

Undervisningen starter tirsdag d. 16 kl.17.30-19

2. Jacob W siger:

Undervisningen er begyndt! Hver tirsdag kl.17.30-19
    De næste to undervisnings gange vil voksenundervisningen også inkluderer juniorer.

1. Anna siger:

Vores dreng, Magnus på 7 år, vil gerne starte til skak hos jer. Er det bare at dukke op om tirsdagen kl. 17.30 fra nu af?

Magnus skal være meget velkommen. Måske bedst fra næste tirsdag, hvor Hans vil starte.