Finale i klubturneringen

Så er runden lagt til tirsdag 14/4. Det har ikke været helt simpelt at lægge dansk-schweizer, specielt med farvelægningen, og jeg beklager de fejl, der måtte være lavet. Hvis man finder fejl til sidste runde, så beder jeg om at man siger det i god tid.

Men det bliver spændende at se om Carl Johan kan ryste Finn af pinden eller om det bliver en anden veteran, Jørn, der kommer på yderbanen?! Lasse har også sneget sig op, men kan jo ikke blive klubmester. Og det vil Bo jo sikkert gøre alt for at forhindre, hvis dette ellers var temaet. Under alle omstændigheder, så er der lagt op til en spændende aften på tirsdag.

Poul Davidsen kan ikke spille på tirsdag, men tilbyder at spille mandag i stedet.

2 Comments

 1. carl johan andersen

  Inspireret af Bjarnes foromtale af topopgørene i sidste runde af klubturneringen, fik jeg lyst til at skræppe med, men på vers! Nogenlunde i stil med Cassius Clay i sin tid (men selvfølgelig uden sammenligning i øvrigt!):

  Om Finn / kan bevare sin pind / er en sag som er langt fra sikker!/ Husk på at han / jo skal møde Carl Johan/ som har fordel af de hvide brikker!/ OK, favorit er naturligvis den ratingstærke Finn Winter / men kan mon hans ratingtal gardere sig mod mine ældgamle finter?!/Vi har begge kamp og sportsmanship på sinde /og si`r med Marius:Gid den bedste mand må vinde!

 2. Jeps Bjarne.

  Men har lavet en lille korrektionsudregning inden sidste runde, og med 99% sikkerhed bliver vinderen af turneringen et Aalborg medlem.
  Stilling inden sidste runde efter korrektion(med forbehold for regnefejl)

  1. Finn Winther 5 point (korr. 26,5)
  2-3. Bo Torpegaard 4,5 p (27)
  2-3. Carl Johan A 4,5 p (27)
  4. Lasse Luther 4,5 p. (24,5)
  5. Jørn Bach 4,5 p. (24)

  Og da Finn og Carl Johan jo skal mødes kan de andre tre jo kun opnå ligestilling i point med en af de to.
  Det ser umiddelbart ud til at det kan hentes, men Finn og Luther har mødt 3 af de samme modstandere, og 2 af Carl Johans modstandere skal mødes i sidste runde, og det vil så kaste et korr. point ind på hans konto. Så det bliver nærmest umuligt for den unge Jetsmark spiller.
  Jørn Bach har været “uheldig” at have mødt en udgået spiller. Ellers havde Jørn haft en noget bedre korr.
  Det er ulempen ved Buchholz-korrektion, hvor alle modstandere medregnes.
  Her synes jeg at hr. Monrad var bedre… men sådan er der jo så meget…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights