Referat fra klubturneringen 5.runde

På Plys opfordring vil jeg bringe et indlæg fra klubturneringens 5 runde, jeg håber det underliggende parti kommer rigtigt ind på hjemmesiden (Brian siger perfekt, et spændende parti med gode kommentarer og lavede et link til partiet), pgn filen er genereret fra min skakdatabase.

Det efterfølgende er hvad jeg erindrer fra aftenen, hvis nogle har mere at tilføje , må de skrive en kommentar til indlægget.

Jeg synes Jørn og jeg fik spillet et interessant parti, vi var begge meget opsatte efter en ærgerlig afslutning på divisionsturneringen. På brædtet ved siden af spillede Bo og Søren bondesnapper-varianten i Najdorf-Sciciliansk. Bo spillede Dd3 i stedet for det sædvanlige Dd2,det blev som altid i Najdorf  skarpe sager, jeg håber at se partiet her på siden.Würtz eksperimenterer vist lidt med sit åbningsrepertoire for tiden det lignede noget kongeindisk/pirc agtigt mod Peter Juul. Jacob var vist mere forkølet end åbningen, alligevel vandt han en bonde og partiet. Han er altid hård ved sine klubkammerater, mod udenbys folk er han blid som et lam 🙂

Johan fik under vores nytårskur et par tip om stonewallattack, en åbning han førte til sejr mod Arne. Mads fik ram på maxisten Thomas, det opståede D mod T+L slutspil var let(h) for Mads. Lars Nielsen spiller altid nogle spetakulære partier med åbne stillinger og fuld fart frem, Lars er spillehumør for tiden og det gik ud over Normann.

Vores to unge spillere er nok dem der er gået mest frem på det sidste: Ellen spillede et meget flot parti ( se andetsteds på hjemmesiden) med magnetoffer af løberen som afslutning, og Martin spillede en meget fin remis mod Karl Henrik.

Ellers var der remis mellem de 2 førende spillere i Gr.2 Kasper og Alexander, også remis mellem Per og Aage efter et for mig at se lige parti, Uffe fik en god skalp i Orla, og sluttelig fik Lars Erik sin første gevinst i turneringen mod Andreas.

Lars Erik arbejder meget med sin skak, det er godt at se det giver resultater.

Venlig hilsen

Finn

2 Comments

  1. Hej Bo,

    Man skal være oprettet som bruger med password for at kunne oprette et indlæg. Ellers kan man kun ‘kommentere’ på de allerede oprettede indlæg og i kommentar-delen kan man vist ikke uploade pgn-filer. Jeg forsøger at oprette dig som bruger. Du får en mail med kode osv.

  2. Perfekt Mads!! Jeg har testet om det var muligt at lægge partier ind som en kommentar og heldigvis, for min nattesøvn så er nogle afgørende tegn disablet. Kan “the good chessplayers” lægge kode ind, så vil “the bad hackers” gøre det samme og det er næppe skakpartier de ligger ind?!

    God weekend alle
    Brian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights