8 Comments

 1. Der mangler ifølge hjemmesiden et par partier, der kan få indflydelse på hvem der vinder mesterklassen, er de spillet?

  I fald de ikke er , er det ikke bedst/mest fair om vi afvikler sidste runde, så alle har spillet deres kampe, og det så er dagen der afgører det hele ?

 2. F.eks. ved at dem, der af uransagelige grunde ikke har fået spille alle partier endnu spiller udsatte tirsdg den 2. , og der så bliver en fair sidste runde den 9. så spillerere ikke gemmer partier efter sidsterunde

 3. Ok, har lige kigget lidt nøjere, der står på kalenderen udsatte partier frem til den 17. December -så derved er det jo fair nok for spillerne at have udsatte partier i henhold til den officelle kalender. Jeg gerne vil foreslå fremover at datoer til udsatte generelt er før sidste runde – sidste runde kan så i givet fald spilles forud).

  Der står også, at ved ligestillingen i mester klassen, så er der omkamp om hvem der vinder – Da der kan afvikles partier indtil den 17, og den 24 og 31 af indlysende grunde ikke er så gode datoer – Er der så eventelle omkampe fra den 7 januar og frem ?

  1. Det er en god pointe, Søren. Jeg vil gerne støtte dit forslag om, at vi for eftertiden pålægger udsatte partier at være afviklet før den officielle sidste runde. Men denne gang er vi nok nødt til at holde fast i det allerede planlagte – dvs. ordinær sidste runde i morgen d. 3/12 og eventuelle udsatte partier d. 10/12 og d. 17/12. Hvis Mesterklassen ender uafgjort foreslår jeg, at vi afvikler en eventuel omkamp om titlen d. 7. januar og d. 14. januar

   1. Det er tirsdage den 7. og den 14. januar

    1. Nemlig 🙂 Rettet

     1. Jeg blev lidt nysgerrig, så tænkte på hvordan denne lidt mærkelige situation, hvori det er umuligt for nogle af deltagerne at forholde sig til hvorvidt remis er et turneringsmæssigt godt resultat er i overensstemmelse med skakhåndbogen hvori der står følgede :

      “Eventuelle hængepartier og udsatte kampe skal være spillet
      inden det for sidste runde fastsatte tidspunkt.”

     2. I har en halv time gutter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights