Klubturnering 6. runde

Forrige tirsdag blev 5. runde af klubturneringen afviklet, og her hvor turneringen er mere end halvvejs tegner der sig et billede af en topgruppe på 6 personer: Sune Kovshøj, Bjarne Sønderstrup og Michael Øe fører an med 4/5, og Søren Andersen, Arne Fjordside og Carl Johan Andersen følger lige efter med 3½ point.

I toppartierne i tirsdagens 5. runde spillede Bjarne hvid mod Søren Andersen, og klubformanden valgte at markere Bent Larsens fødselsdag (d. 4/3 1935) med naturligvis at spille 1. b3. Det voldte tilsyneladende Søren en del problemer, og han måtte forgæves bruge meget tid. Bjarne stod bedst gennem det meste af partiet og tog hele pointet til slut.

Michael Øe vandt med sort over Jesper Thomsen i en kongeinder, der længe så temmelig lige ud. Michael fik dog i midtspillet godt fat med et tårn på h6 og et dronninge-løber batteri mod den hvide majestæt, og Jesper måtte kapitulere til slut – men godt kæmpet! Senere på ugen indkasserede Michael endda endnu et halvt point til kontoen, da han spillede remis mod Karl Henrik Laursen i deres udsatte parti. Karl Henrik har efter de 5 første runder været en af de store turneringsoverraskelser. Han har indtil videre scoret 1,65 over forventet!

John Nyholm, der har haft en besværlig start på turneringen, vandt med sort over Nørresundbys Christian Gottschalck i et spændende parti, hvor den undertippede Gottschalck længe stod godt. Men efter 4 timers spil kneb det lidt med koncentrationen, og Christian bukkede en officer.

Carl Johan Andersen vandt med hvid over Lasse Svendsen, der ellers også har spillet en fin turnering indtil videre. Da Carl Johan ydermere i ugens løb har spillet remis i sit udsatte parti mod Johan Holmström, har han nu bragt sig op i toppen af feltet med 3½/5.

Arne Fjordside vandt i 5. runde over Kurt Pedersen med sort og er derfor også med i topstriden her ved indgangen til 6. runde. Den spilles nu på tirsdag d. 18/3 og byder bl.a. på følgende tre topopgør: Øe – Kovshøj, Søren Andersen – Fjordside, Carl Johan Andersen – Sønderstrup. Den komplette turneringstabel med parringer kan ses her.

Husk at melde eventuelle afbud i god tid – vel mødt tirsdag kl. 19!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights