Klubturnering afsluttet

Så blev klubturneringen næsten færdig. Jacob vandt et meget flot parti med sort over Finn, mens jeg vandt meget uflot over Jørn. Søren dukkede ikke op mod Jens(??), mens Bo og Peter udsatte deres parti til næste tirsdag.

Resultatet kan blive, at der skal spilles en omkampsturnering (gerne hurtigskak)om at vinde 2.halvdel af klubturneringen. Jeg vil foreslå, at Jacob som minimum har vundet en halv klubmestertitel. Omkampen gælder så den anden halvdel. Hvordan vi fremover vil gøre det, kan vi diskutere på generalforsamlingen 22.maj (bemærk den fremrykkede dato (pga Himmerlandsturneringen 29/5)).

I Basis 1 kom Mads op på en fin, delt førsteplads efter remis mod HP i sidste runde.

I Basis 2 var Kasper suveræn vinder med 6½, men Alexander fulgte ham tæt til dørs med 6. I gruppen bemærker man også lovende præstationer af de unge Martin og Ellen.

2 Comments

  1. Så blev det sidste parti spillet, hvor Peter forhindrede Bo i et komme på en 4-delt førsteplads. De næste par tirsdage vil Jacob, Jens Johan og Bjarne så spille en omkampsturnering, hvor de nærmere regler vil blive aftalt. Jeg forestiller mig en dobbeltrundig hurtigturnering med 20 min. pr. spiller pr. parti. Det vil kunne afvikles over to tirsdage. Men kom blot ind i klubben, alle I andre. I aftes afviklede vi således en 12-mands lynturnering (gæt hvem der vandt?!).
    Iøvrigt vil klubturneringen nu blive indberettet. Vær opmærksom på, at de anførte ratingtal muligvis ikke er korrekte, idet de afventer ratingkartoteksførerens godkendelse.

  2. Jacob, Jens Johan og jeg har aftalt en dobbeltrundig hurtigskaksomkamp (15 min. pr. spiller pr. parti) om 2.delturnering. Vi spiller næste tirsdag (1.maj) kl.19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights