2 Comments

 1. Arne Dan Fjordside

  Juleafslutning med gløgg og æbleskiver, jule-lynturnering og præmieoverrækkelse fra klubturneringen på tirsdag den 18. december.

  Og så er det snart tid at tilmelde dig til forårets klubturnering!

 2. Bjarne Sønderstrup

  Så er klubturneringen færdigspillet og indberettet. I aftes blev der uddelt præmier til de spillere, der var med til juleafslutningen.
  Lasse Luther fra Jetsmark var så ubeskeden at vinde den øverste gruppe med 4½ points. Faktisk imponerede Lasse ved at vinde over vore tre topspillere! John Nyholm og Sune Kovshøj delte 2.præmien med 4 points. Da John havde bedst korrektion kan han kalde sig klubmester for efteråret!
  I basis 1 var der tredeling på 1.pladsen, idet Arne, Hugo og Carl Johan alle fik 4½.
  Basis 2 blev vundet af vores nye medlem Frederik Borg Schweizer, der endda fra start var lavest ratet. Frederik scorede 5 af 6 og fik en klækkelig ratinghøst. 2.pladsen gik på deling til Bo Byrial og Karl Henrik med 4 points.
  I basis 3 delte Uffe og Ture 1.præmien med 5½ points.
  Basis blev suverænt vundet af Thomas Tristam med 6½ points og en ratingfremgang på 180! Her delte Pia og Lars 2.præmien med 4½ points.

  En efterfølgende lynturnering havde 22 deltagere. Vi spillede i 2 grupper. Ivar vandt derefter over Jacob i den ene semifinale, mens jeg slog Sune i den anden. I finalens blev det 1-1 i de to første partier, hvorefter det mirakuløst lykkedes mig at vinde det afgørende Armageddon-parti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights