7 Comments

 1. I klubturneringen er vi nu nået godt halvvejs med 4 runder afviklet.
  En runde med kun et afbud, og med 19 spillede af 20 partier!

  En lille status-opdatering inden de sidste tre runder:

  I mesterklassen har vort nye bulgarske supertalent Maria Vasova lagt sig i spidsen med 3,5 point, fulgt af formanden, Bjarne Sønderstrup med 3 p.

  I basis 1 har gruppens to yngste bragt sig i front. Mark Torpegaard og Bogi Hansen Eliasen med hhv 3,5 p og 3 point.
  De to mødes indbyrdes i næstsidste runde.

  Karl Henrik Laursen har bragt sig i spidsen i basis 2 med max – 3 af 3. Han har et udsat parti mod Steen Olav Engel (1,5 af 2), der overraskende besejrede Torben Winkler, der ligesom Lasse Svendsen har 2,5 point af 4.

  Debutanten Lasse Jungberg har taget føringen i basis 3 med max 4point! fulgt af Uffe Kristensen 3,5 p og Orla Olesen med 3 point.

  Den tidligere “Vejgaard-mand” Leif Kræmmergaard har max 4 i basis 4!! Christian Potter har 3 point, mens hele fire spillere følger med 2 point. Remis kender man ikke til i denne gruppe.
  Der bliver kæmpet, selv i et søster/bror parti slår det gnister.
  Dejligt at se!

  Det bemærkes at alle partier til og med 4. runde er afviklet i basis 1, basis 3 og basis 4.
  En fornøjelse at være en del af. God klubånd!

 2. Arne Dan Fjordside

  Til Aalborg Skf. medlemmer

  Hjertelig tak for “Mange kærlige hilsener fra alle vennerne i Aalborg Skakforening” og jeres indsamling i forbindelse med Helles død den 18. november og bisættelse den 25 november 2016. Det varmer rigtig meget i en svær tid. Tak for det.

  Jeg synes vi fik taget fint og værdigt afsked med Helle dels i Østre Kapel og efterfølgende til minde sammenkomst i fælleshuset på Vissebakkegård.

  I den anledning vil jeg gerne invitere på gratis kaffe og kage + gravøl på tirsdag den 6. december i klubben.

  Arne

 3. Jan Peter Lysberg

  For en turneringsleder er det aldrig sjovt med afbud, og at alle partier ikke er afviklet inden sidste runde – men men – Vores kære formand har god grund til at få rigtig mange nerver på næste tirsdag. Med en sort gevinst over ellers solide John Nyholm vil nemlig give Bjarne klub mesterskabet uanset udfaldet af de resterende partier. Maria må så vente i spænding efter en serdeles flot debut i klubben!!!
  Stor tillykke til Bogi, Lasse og Leif. Lasse, hvad fa…. ligner det at lave sådanne junior ratinghop 202 point – helt vildt ! Og til Leif – de “gamle” Vejgaard drenge kan endnu 🙂

 4. Steen Olav Engel

  Jeg vil gerne anmode om, at mit og Cristian’s parti antages for at være tabt for mig, da jeg oprindeligt ikke kunne spille, hvorfor jeg ikke mener han bør tabe partiet.

  1. Bjarne Sønderstrup

   Det lyder som fair-play. Respekt!
   Jeg vil dog undlade at rate partiet, da jeg synes at ikke spillede partier ikke skal rates.

 5. Bjarne Sønderstrup

  Klubturneringen er nu færdigspillet,indberettet og godkendt.
  Resultatet ses på http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=23773
  John viste ikke megen forståelse overfor mine klubmesterdrømme, så da jeg blev udspillet i sidste runde blev Maria meget fortjent klubmester med 5 points i sin første optræden i Danmark. Tillykke til Maria, der med det samme har efterladt et meget positivt indtryk i klubben. Maria ønsker at repræsentere Danmark i skakhenseende fremover, og vi kan endvidere være stolte af at hun spiller 1.bræt på vores 1.divisionshold, hvor hun indtil nu har scoret 2 af 3. Jacob, John og jeg deler 2.præmien i Mesterklassen.
  Basisgruppe 1 blev overraskende, men fortjent vundet af Bogi, der indtil nu er stormet frem. Måske lige så overraskende og fortjent blev Mark nr. 2 og han er også kun gået fremad i sin tid i klubben.
  Basisgruppe 2 blev vundet af Karl Henrik med 5 points. Her fulgte Anders Geisler efter med 4 points.
  Basisgruppe 3 blev suverænt vundet af Lasse Jungberg med 7 af 7! Den eneste, der nogenlunde kunne følge med i gruppen var Uffe, der fik 5 points og dermed en 2. præmie. Ligesom Anders Geisler er Lasse far til juniorspillere i klubben, og det er herligt, at de ønsker at spille med i klubturneringen, når de nu alligevel er i klubben.
  Basisgruppe 4 blev vundet af Leif Kræmmergaard med 6 points. Eneste tab var til Ture, der deler 2.præmien med Bo og Andreas.

  Der afholdes præmieoverrækkelse på tirsdag, hvor vi også serverer gløgg og æbleskiver.

 6. Jacob Obrecht Cipriano De Rore Adriaan Willaert Orlando di Lasso Philippus De Monte Guillaume Dufay https://books.hotrhythm.co.uk/63.html Zen Melodies Centered

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights