Søren A. klubmester!

Søren Andersen - klubmester
Søren Andersen demonstrerer gevinstvarianten i det afgørende omkampsparti

Tirsdag aften fik Aalborg Skakforening en ny klubmester, idet Søren Andersen vandt det andet omkampsparti mod Michael Øe i kampen om klubmesterskabet for efteråret 2013. Før jul vandt Søren det første omkampsparti med sort, så Michael var tirsdagens i 2. parti tvunget til at spille på gevinst med de sorte. Og det så faktisk ud til at lykkes meget godt for Michael langt hen ad vejen. Michael vandt to bønder fra Sørens hvide armé og kom ud i et meget spændende dronningeslutspil, hvor stillingen var følgende:

 

Et stort og velfortjent tillykke til Søren med hans 2. klubmesterskab (det første af slagsen ligger 8 år tilbage i 2006). Det har været en forrygende sæson for Søren med kandidatresultat i holdturneringen og et mesterskab i efterårsturneringen. Det bliver spændende at følge ham i kandidatklassen ved DM og senere på foråret, når han forhåbentlig stiller op til klubmester-simultan!

 

2 Comments

  1. Ja, også et stort til lykke herfra med det absolut velfortjente klubmesterskab – trods ovenstående partiafslutning.
    Nu har jeg efterhånden også fået partiet så langt på afstand, at jeg har opgivet mine umiddelbare planer om at realisere mit bohave og finde en tibetansk munkeorden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights