Aalborg GP

Så er der åben for tilmelding til den første hurtigturnering i den nordjyske grandprix serie. Der spilles 7 runder (Monrad eller Alle mod alle) i vore lokaler lørdag d. 12.september fra kl. 10. Betænkningstiden er 20 minutter pr. spiller pr. parti. Indskud er 100 kr.

Benyt lejligheden til at komme i form til sæsonens klub- og holdskak.

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=23034

 

2 Comments

 1. Bjarne Sønderstrup

  Så fik vi afviklet den første afdeling af GP-turneringerne. Vi blev 26 deltagere, idet Sune blev syg og Olav ikke dukkede op?!
  Der var oprettet en ren mesterklasse, og her sejrede Bent Sørensen, Nørresundby med 5½ foran Lars René Andersen fra SK68. I ratinggruppen 1600-1900 tog vi os af 1. og 2.præmie ved hhv. Kurt Pedersen med 6 points og Peter Lysberg med 5½. Og i gruppen 1300-1600 delte Per Jacobsen og Aage Sørensen præmie med Jens Riis fra Sæby, idet alle fik 4 points. I nederste gruppe under 1300, vandt Bent Christensen med 4 points, mens Ture Jungberg snuppede den sidste præmie med 3½. Flot af vores nye unge håb!
  Næste GP-turnering spilles 3.oktober i Aars. Tilmelding på http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=22961

 2. Jan Peter Lysberg

  Nu er 2 GP, så overstået. Aars lavede et glimrende stævne. 26 deltagere, mere end godkendt. 8 M-spillere, 8 1 klasse, og 10 til resten 🙂 Nedefra. J.O.weerd 2 plads, og spillede ok, men desværre et dårligt parti i sidste runde. Lars, den lange af slagsen, kom med på afbud, og burde med formidable 5 point havde fortjent en præmie, men rating cuttet gik denne gang ved 1150. Men flot af Lars !!! 1. Klasse, var Norman og undertegnede med, og Norman var så sød at tabe en gunstig stilling til mig, hvorefter med yderligere held, startede med 5/5 I 6 runde tabte jeg helt hovedløst til Aage Nibenutten; Men det skal skriver Aage spillede glimrende. Henning Larsen tilbød så remis efter et træk, og det kunne jeg så ikke sige nej til. 1 præmie til undertegnede, og 2 plads til Henning. Parodien opstår, eller ville opstå, hvis jeg havde scoret bare et ½ point mere, ja så var ratingtallet kommet over 1900, og hvad så – Turnerings systemet er vist ikke tænkt ordenligt igennem. Jeg har ikke en patent løsning, men der er for mange løse ender !
  Øverste gruppe ( M -klasen ) var beæret af så fornemt besøg som ungdoms landstræneren, og søn. Mads vandt, men havde også en forventet på 6,25 af 7 !!! Remis med søn, og Peter Mikkelsen, som i parentes ikke havde sin bedste dag. ( undskyld drilleriet, min ven ) Men sønnikke blev total udspillet af Jørgen Jørgensen i sidste runde, så en flot anden plads til N.S. Vores egen Mads Alberg imponerede igen ! 3½ af 7, og fem rating point ekstra, men havde der ud over Mads Boe helt ude i tovene. Håber Mads får tid til en masse første holds kampe !
  Venlig hilsen PLys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights