DM i Rebild 8. – 17. april

Skørping Skakklub har fornøjelsen af endnu engang at byde velkommen til DM i de fantastiske rammer på Hotel Comwell i Rebild bakker. Vi har lovet at hjælpe til med arrangementet, men denne gang er det Skørping Skakklub, der står i spidsen, med hjælp fra mange gode kræfter fra DSU. Der bliver rig mulighed for at spille skak og/eller at kigge på, og det er jo ikke langt fra Aalborg, så tøv ikke med at tilmelde dig, enten via DSU’s hjemmeside http://www.skak-dm.dk/ eller via turneringssystemet http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=23968

2 Comments

 1. Preben Nielsen

  Syv af klubbens spillere er meldt til påskestævnet i Rebild, og det er ikke en aprilsnar:
  Kurt Pedersen (veteran klassen)
  Kim Pors (kort påske 1. forløb)
  Hugo Falberg (G7 gruppen)
  Jens Ole van de Weerd (G7 gruppen)
  Per Jacobsen (G7 gruppen)
  Bogi Hansen Eliasen (G5 2. forløb)
  Thomas Heine Bech (Lynturneringen)

  Man kan stadig nå at tilmelde sig til turneringen, og helt frem til onsdag den 12. april i grupperne G5 2, veteran, kort påske 2 samt lynturneringen langfredag aften.

  Lige pt er der tilmeldt 162 plus 18 i lynturneringen.

  1. Påskestævnet med Skørping skakklub som arrangør blev en stor succes. Atter fine forhold på Comwell i Rebild.
   Rent resultatmæssigt blev det ikke den helt store succes for klubbens syv deltagere.
   I veteranklassen med 20 deltagere havde Kurt Pedersen ellers chancen for at vinde DM, idet han inden sidste runde lå på en delt 1. plads sammen med tre andre spillere, og Kurt havde tilmed den bedste korrektion.
   Men Kurt kom skidt fra åbningen, og var aldrig i nærheden af at vinde partiet, så hans modstander Thomas Haugaard blev en fortjent veteranmester. Frederiksberg-spilleren sluttede med 4 point, et halvt foran Bjørn Laursen, Evans.
   Kurt måtte nøjes med en 5. plads – lige uden for præmierækken.
   Formand Bjarne og undertegnede havde fornøjelsen af at deles om opgaven som turneringsleder i Lille auditorium – veteranklassen og kort påske 2-turneringen.
   Alt forløb stort set planmæssigt – en enkelt Nokia-gambit (mobiltelefon kling-klang). Kedeligt at tabe på den måde, men sådan er reglerne nu engang.

   —-

   Hugo Falberg opnåede det bedste resultat blandt klubbens spillere med en 3. præmie og 4,5 point.
   Gruppen G7 gr 2 blev vundet suverænt vundet af den tidligere Hjørring/Aalborg/Vejgaard spiller Peter Risgaard Poulsen, Silkeborg med 6 point.
   I G7 gr 3 førte Per Jacobsen inden de sidste to runder, men med et tab og remis i sidste runde, sluttede Per med 4,5 point lige uden for præmierækken. Men trods alt et godt resultat af Barca-Per. I samme gruppe opnåede Jens Ole van de Weerd 2,5 point.

   —-

   G5 gruppe 1 blev fortjent vundet af Jens Jørgen Christiansen, Nørresundby med 4,5 point, mens Bogi Hansen Eliasen havde det svært i denne stærke gruppe 1, og han nøjedes med en halv, men havde fortjent mere.
   Lars Lytzen opnåede 1,5 p i G5 gr 2, der blev vundet af den tidligere Aalborg-spiller Ricardo Aramburu, Rokaden, Randers
   I kort påske 1 gr 3 opnåede et af klubbens nye medlemmer, Kim Pors flot 3 point af 5.
   —-
   Endelig deltog Rene Rasmussen, Thomas Heine Bech og Arne Fjordside i lynturneringen langfredag aften med ca 70 deltagere.
   GM Allan Stig Rasmussen snuppede 1. pladsen og de 5000 rare kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights