Kristi Himmelfart hurtigskakturnering på Vrå Højskole

For både amatører og øvede, torsdag 10. maj 2018 kl. 10.00.  Alle er velkomne

Arrangører: Vrå Højskole og Brønderslev Skakklub

Turneringsform: Lidt afhængig af antal sigter vi på at spille i grupper alle mod alle kan det ikke lykkedes vil vi tilstræbe at gøre som sidste år med større grupper hvor der vil være ratingpræmie hvis ratingafstanden i grupperne er for store.

Betænkningstid: Der spilles med samlet betænkningstid på 40 minutter 20 minutter per spiller. Der er ingen noteringspligt.

Præmier: Der er en garanteret førstepræmie på 1.000 kr. og minimum en samlet præmiesum på 2.000 kr.

Venligst oplys, hvis du har et ratingtal gennem Dansk Skak Union eller et Elo-tal. Dette for at opnå mest fair inddeling i de indledende grupper, da turneringen er for såvel amatører uden rating som for øvede med.

Tilmelding koster 50 kr. Dette inkluderer turneringsindskud samt en madkupon til fri kaffe eller te samt en enkelt sodavand/øl og sandwich. Der kan købes yderligere forplejning og drikkevarer på Højskolen, hvis dette ønskes. For højskolens elever er indskuddet gratis.

Tilmelding: info@vraahojskole.dk mkr. “Skak” i emnefeltet. Opgiv venligst navn, telefon og eventuelt ratingtal. Alternativt kan der ringes i kontortiden på hverdage for tilmelding på 98 98 10 10.

Sidste frist for tilmelding: 09. maj kl. 15.00

Spørgsmål kan rettes til Thomas Jacobsen på thomas.b@vraahojskole.dk, tlf. 20404462, eller til Sune Hansen på sune@vraahojskole.dk, tlf. 41961483

OBS: Ved for få tilmeldinger forbeholder Brønderslev Skakklub og Vrå Højskole sig retten til at aflyse turneringen. Som minimum sigtes der mod mindst 20 spillere.

Vel mødt!

Vrå Højskole og Brønderslev Skakklub

 

2 Comments

  1. Arne Dan Fjordside

    Fin skakdag på Vrå Højskole. Hele 44 deltagere havde i år tilmeldt sig Kristi Himmelfart Hurtigskakturneringen på Vrå Højskole. Alle fik en dejlig dag i Vendsyssel, med megen skak, flot sommervejr og et fornemt traktement i løbet af dagen. Turneringen blev afviklet med 4 8-mandsgrupper og en Monrad gruppe med 12 deltagere. Aalborg Skakforening havde 11 deltagere til start og vi tog godt for os af præmierne. I Mester-1 deltog Kim, men modstanden var her for stærk. De to forhåndsfavoritter tog sig af 1. og 2. pladsen. GM Henrik Danielsen vandt turneringen suverænt med maksimale 7 point og den nye vandrepokal! Bjarne Hansen blev en sikker nr. 2 med 4 1/2 p.
    Gruppe 2 blev vundet af Jacob W. med 5 1/2 point foran Børge Pedersen, NS. Eneste nederlag kom mod Hans Peter! I gruppe 3 lå Hugo længe til at vinde, men en ærgerlig fejl i sidste parti mod den senere vinder Claus Holm, Brønderslev betød at han måtte tage til takke med 2. præmien. I gruppe 4 vandt Ture med 7 af 7 – tillykke. Der bliver ikke tid til at hvile på laurbærrerne, da Ture i dag starter på 5 runders EMT i Fredericia! Kim Pors vandt 2. præmie med 5 p. og Lars Erik sluttede lige uden for præmierækken med 4 p. Monrad gruppen blev vundet af Egon Djernæs foran Sandi Mortensen.

    Stort tak til Vrå Højskole og Brønderslev Skakklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights