Aalborg 4 – Sæby 1

Holdturneringen er slut og det er tid til at gøre status. Aalborg 4 sluttede midt i mesterrækken og aftenens match mod Sæby, som vi vandt 4 – 2 uden tabspartier, var uden betydning for op- og nedrykning, men alligevel blev der kæmpet igennem.

Holdet har vist sig berettiget til titlen af 4. hold. Vi tabte de to prestigematcher til Aalborg 2 og 3 og sluttede efter begge hold. Til gengæld vandt vi over de to nærmeste konkurrenter til Aalborg 2, Nørresundby 2 og Skørping 1, og bidrog på denne måde til oprykningen! I alt 4 sejre, 2 tab og en enkelt uafgjort match mod Jetsmark 3 blev det til. Det synes jeg vi kan være godt tilfredse med.

Individuelt springer Thomas flotte resultat i øjnene, at score et rent stakit med 7 point af 7 mulige  kan ikke gøres bedre. Thomas er nu tæt på at rykke op i mesterklassen – tillykke. Der har været mange fine enkeltpræstationer undervejs bl.a. Bo’s flotte sejr over  Peter Mikkelsen og Thomas flotte parti mod Regnar Simonsen i matchen mod Skørping 1. Partiet mellem Bo og Peter blev spillet live og kan snart ses i hele sin længde på Skørping Skakklubs hjemmeside. Jeg håber også Bo vil vise det her på siden.I øvrigt et fint initiativ af de gode Skørping folk med at vise et parti live hver klubaften.

Holdlederen må også gå til bekendelse som den spiller der havde sværest ved at leve op til kong-rating – et tab på 42 point er aldrig rart! Det har været en fornøjelse at være holdleder, stabilt fremmøde, selv om vi i nogle runder har måttet aflevere spillere til de øvrige Aalborg hold. Men så er det jo rart, at fx. Johan igen meldte sig klar til holdskak. Selv om vi kan være tilfredse på Aalborg 4, så synes jeg at Aalborg 7 er det hold som har klaret sig bedst af Aalborg holdene. Per – Emil – Aage og Uffe har alle vundet rating og Emil er vel sæsonens rating højdespringer i Aalborg Skakforening med et hop på 135! Holdet sluttede på en flot 5. plads og har kun haft et enkelt afbud i sæsonen. Flot gået – tillykke Aalborg 7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights