Lørdagens Junior Grand Prix stævne på Strandvejen havde samlet 37 deltagere fordelt i 4 grupper, heraf de 14 i begyndergruppen, som Vagn fra Hobro atter en gang styrede med sikker (og hurtig) hånd. Tak Vagn!

Vinder af turneringen blev for andet stævne i træk 12 årige Noah Ekholm, Hobro med 6 point af 7. I første stævne i Aars havde han scoret 7/7!!
Noah er gået voldsomt frem det seneste år. Men han har det jo heller ikke efter fremmede. Farmand Lars er jo mesterspiller og 1. mand på Hobros A-hold. Og Noah spiller på klubbens B-hold, og endda som 1. bræt.
Lillebror Silas på næsten 10, er også stærkt på vej frem, så ingen tvivl om at Ekholm-familien bliver dominerende på junior-siden de kommende år.

Det eneste point Noah måtte afgive var til Freja Jungberg Nielsen (Aalborg).
Jeg fulgte meget med i det parti, og Freja spillede rigtig flot. Ingen slinger i valsen i slutspillet! I de øvrige partier var Freja lidt svingende, men det blev til en flot 4. plads med 3,5 point.
Foran hende med 4 point kom de to Jetsmark piger Kristine Steen og Pernille Højer.
Ture Jungberg Nielsen opnåede denne gang 2 point i gruppe 1.

Gruppe 2 gav Aalborg sejr, idet Rune Asbjørn Geisler sejrede med 11 point (af 14)
Rune er også gået meget frem og spillede en rigtig flot turnering. Puvikaren, Hobro og Thomas Tristan, Svenstrup kom på de næste pladser med hver 9 point.

I gruppe 3 var der ingen Aalborg-spillere med. Vinder blev Victor A. Madsen fra Hinnerup med 12 point.

Nicklaes Eriksen, Aars blev en sikker vinder af begynderklassen. Herefter fulgte to spillere fra Aalborg: Otto Haue og Peter Statholoulos som nr. 2 og 3. Flot!!
Desuden deltog Dimitri Steffensen og Margrethe Siksne fra juniorklubben i begyndergruppen.
Jo, der er masser af talent i junior-klubben!

En rigtig hyggelig dag, og atter en gang forløb det hele uden problemer. Og tak for hjælpen med oprydningen. Skak-børn er skam godt opdraget!!!

1 Comment

  1. Bjarne Sønderstrup

    Jeg kan kun tilslutte mig Preben. Det var en fornøjelse at se de ivrige og velopdragne børn. Tak også til Bjarne Søndergaard , der reddede os og hentede præmier fra Jetsmark!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights