Flotte præstationer i Tranum

Per Andreasen, Nørresundby blev igen igen og ikke uventet en sikker vinder af et Grand Prix stævne.
Men det bemærkes at Aalborg spillerne opnåede meget fine placeringer i turneringen i Tranum, der havde samlet hele 34 deltagere!!
.
Peter Lysberg fik en delt 2. plads (overraskende?!) i den stærke mesterklasse med 4,5 point, mens Kurt Pedersen opnåede 2,5 p.

I basis 1 sejrede Hugo Falberg med 5 point , mens basis 2 blev vundet af Jens Riis, Sæby – foran de tre Aalborg-folk: Lars Erik Lytzen (godt gået Lars), Aage Sørensen og Jens Ole van de Weerd.

I basis 3 delte 9 årige Ture Jungberg Nielsen!! førstepladsen med Nicolai Brohus, Sæby. Begge opnåede 6 point.

Disse flotte resultater kræver nærmest et referat fra turneringen af “næsten mesteren” Plys eller en af de øvrige deltagende.

2 Comments

 1. Ja vi vil meget gerne hør nærmere fra en af deltagerne. Rigtig flotte resultater af Aalborg spillerne med store ratinghop til alle! Der må ha’ været god stemning i bilerne hjem fra Tranum.

  I øvrigt forstår jeg ikke helt inddeling i 8-mands grupper, som her betyder, at spillere som konkurrerer om den samlede præmie i GP serien f.eks. 1. Klasse ikke spiller i samme gruppe!? Kan det være rigtigt? Blandt andet har Kurt haft et hårdere program end hans konkurrenter i 1. Klasse.

  Jeg har ikke lige haft tid til at læse reglementet, så måske er der en forklaring!

 2. Jan Peter Lysberg

  Svar, og intet nyt ….
  Vi tager Arne først: Jeg har både på FB, og overfor Jens Riis beklaget det nye turnerings system. Begrundelsen for at ændre, er sådan set ok. DSU´s nye interaktive system gør, at spillernes gøren og laden, også udenfor GP serien hele tiden ændrer sig. Men der er så mange ulemper ved det nye, at det simpelthen MÅ laves om. Jeg kan blive mester, selv om Per Andreasen klart er landdelens bedste. Jeg gider ikke stille op i de to sidste runder, for det ændrer ikke noget med mindre jeg rykker ned i 1 klasse, hvor jeg så vil genere kampen mellem blandt andet Henning og Vores Kurt, som blev lidt ekstra handicappet af at spille med i den øverste gruppe – tåbeligt og ikke særlig sportsligt. Jeg tog imod et remis tilbud fra Kurt, som forhåbentligt kan hjælpe ham, hvorimod det – ½ point kan koste mig. Mange flere i de lavere rækker kan skifte præmie gruppe i de to sidste turneringer, og også ved, at deltage i andre turneringer.
  Til Preben.
  Det er svært at referere fra hurtig skak. Vi sidder i hver sin boble, og har ikke tid til at se på så meget andet. Men en rigtig fin dag for Aalborg: Ture ( med forældre men uden søster ) var helt klart dagen mand/gut – sådan. Lars Lytzen, var vanen tro nervøs, idet det var første gang han spillede i en gruppe højere end den laveste. Og her nytter det ikke at snakke fornuft, ved at fortælle, at gruppe 2 i Aalborgs turnering, altså var stærkere. Endnu en svaghed ved systemet, at der spilles med så mange systemer, og præmie politik. Men Lars var eneste vinder over Jens Riis, og spiller i det hele taget meget bedre, og bedre, så kære Lars, der er altså ingen grund til ikke at tro på dig selv 🙂 Hugo vinder gruppe to, efter en lidt blød start; Men Hugo er altså også alt for lavt ratet. I gruppe 1 vinder Per uden problemer; Men lidt sjovt er det. Jeg har mødt Per tre gange, og alle i første runde, og tabt. Alligevel fører jeg 4-3 over Nørresundbys 1. hold. 🙂
  I tredje runde havde jeg sort mod Peter Mikkelsen. Peter var ved at udspille mig totalt, men satte så et tårn i slag. Jeg kunne sikkert vinde nemt, men tilbød remis i respekt. Peter Havde spillet et fremragende parti, og kunne egentlig godt være blevet nummer to. Det samme kunne jeg så også.
  Tilbage er så bare at vente på de to sidste runder, hvor der forhåbentlig bliver flere gode Aalborg resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights