Senior DM i Randers

Tre af klubbens veteraner deltager i Senior DM i 65+ klassen, og de får alle en hård start på turneringen.
Alle tre kan følges LIVE lørdag fra kl. 14.
Carl Johan Andersen møder favoritten Jørn Sloth, Arne Fjordside møder Jens Kølbæk, mens Kurt Pedersen får fornøjelsen af at møde Jørgen Jørgensen, og alle med sort i 1. runde.

Udover Kølbæk og Jørgensen stiller Nørresundby også med Bent Sørensen, Børge Pedersen, Poul Erik Nørgaard og Ole Villadsen. Henning Larsen, Aars/Nibe er også blandt de 34 deltagerne.

I 50+ klassen med 16 deltagere er den tidligere Aars spiller Søren Brautsch ratingfavorit. Her deltager John B. Nielsen, Nørresundby og Benny Grønhøj, Aars/Nibe samt Søren Rud Ottesen, Tranum fra hovedkredsen.

Måske får vi ref. undervejs fra deltagerne!?

2 Comments

 1. I partiet mod Kølbæk havde jeg det helt afgørende 22.-,Sxd4!!, men også 22.-,Txf3+! og 22.-,Se5 er kølledræbende. Slutspillet bør også vinde med bonde mere, men det var ikke helt så nemt som jeg troede.

  Flotte rammer i Helligåndshuset i Randers. Nu må vi så se, at få ånden til at komme igen efter sort lørdag.

  Mvh Arne

  1. Senior- DM i Randers – 2015

   Fra lørdag den 7. februar til fredag den 13. drog hver morgen 3 dedikerede Aalborg- skakspillere, + en ditto Nørresundby -spiller. af sted til Randers for at dyste med et halvt hundrede andre om titlen af DM i Seniorskak 2015 .Og lad det være sagt med: man kan ikke ønske sig et bedre og smukkere spillested end Helligåndshuset i Randers ! Og hvad angår selve turneringen og afviklingen af samme, ja, så er Finn Larsen og hans crew simpelthen uovertrufne!
   De 3 repræsentanter for Aalborg Skakforening var Arne Fjordside, Kurt Pedersen og Carl Johan Andersen .Og hvordan klarede de sig så, de 3 repræsentanter? Ingen af os opnåede mere end 3 1/2 point i det stærke felt, men alles indsats må være godkendt, og Kurt vandt sågar ratingpræmie. Men da Arne og Kurt selv beretter om deres indtryk af turneringen andetsteds her i bladet, vil jeg nøjes med at nævne placeringen i det store felt: Kurt 15 ( 3½) , Carl Johan 16 3½) , Arne 19 ( 3½)) Tallene i parentes angiver opnåede points.

   Mit eget spil var, man fristes næsten til at sige: som sædvanlig en broget blanding af angreb kombinationer og ofre. – o g en manglende evne til at inkassere belønningen i slutspillet! Jeg k a n ikke deltage i glade lykønskninger over at have spillet remis mod en højererated spiller som
   f.eks. Per Holst,fra Nordre ( 2090 mod mine sølle 1822,) når jeg først har spillet ham` i knæ`på brættet!

   [pgn]2fa20019788259601d0443f6132bfe01[/pgn]

   Men som sagt turneringen kan anbefales. Det vides endnu ikke hvor Senior DM afholdes i 2016.

   Arne Dan Fjordside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights