1. holdet må ned, 2. holdet klarer sig måske

Søndagens præstation for 1.holdets vedkommende er ikke værd at snakke om. Vi stillede op med tre reserver og måtte nøjes med 1½ points mod Frem, Odense. Michael skulle dog have vundet på 1.bræt og Arne havde også chancen på 8. bræt. Sune fik den tredje remis på 3. bræt. Finn kæmpede godt mod senior-DM Per Stentebjerg, men kendte heller ikke sin besøgelsestid, da der var en remischance. Ellen debuterede på 1.holdet, men der skal gøres noget ved det umådeholdne tidsforbrug, hvis der skal points på kontoen. Stillingen var fin undervejs, men Ellen kunne intet stille op mod et afsluttende angreb, da tiden var knap.

Til gengæld var der glædeligt nyt fra Skive, hvor 2. holdet vandt 5-3 over Holstebro, der endda havde GM Peter Heine på 1. bræt. Her tabte René, men til gengæld vandt resten af holdet flot med 5-2. Vi venter spændt på holdets referat..

Nu skal 2.holdet ud i play-off mod nr. 6 fra 2.division gr. 3. Det bliver sandsynligvis Bov, og kampen skal spilles næste søndag.

2 Comments

 1. Super flot resultat mod Holstebro, men ok troede nu at Aalborg 2 havde sikret sig at blive i divisionsturneringen… Er ligeledes imponeret over Alexander Eeg Jensen 9 sejre på stribe i divisionsturneringen og i mesterrækken. Aalborg har i ham fået en velfortjent ny mesterspiller… Tillykke!!!

  Vh. Johan

 2. Morten Thor Rasmussen

  Et lille reffe af den fine match

  Generelt må man sige at det i går lykkedes at hente vores point i bunden, som vi ikke har været gode nok til i denne sæson. Vi var da også klare favoritter på 7 – og 8-brættet.

  Det lignede ikke at vi skulle blive nummer 6 efter de første to timer. Peter Heine spillede op til favoritværdigheden, og vandt relativt nemt, og vores holdleder bukkede. Samtidig stod Thy godt, som vi skulle slutte mindst halvandet point over.
  Samtidig havde vi hvad der, for mig, lignede svære stillinger på 2. og 3. brættet, og hvis vi mistede flere point så det meget svært ud. Heldigvis begyndte pointene at tikke ind. Om Thomas eller jeg selv vandt først skal jeg ikke kunne sige, herefter blev det remis ved de svære brætter på 2. og 3., hvorefter Alexander vandt i tidsnød (i træk 39, så de kom aldrig ud af tidsnøden), og til sidst en sejr til Carl Johan. Så kunne vi kun vente på at Viby forhåbentligt fik forbedret deres stillinger, og det gik da også den rigtige vej, da de vandt 6-2. En meget stor sejr at dømme ud fra tidligere stillinger.

  Om partierne kan jeg sige:

  Rene havde længe Peter Heine nede i sækken, og var oppe med tårn og dronning… eller nej der kom stormestertitlen til udtryk, og Heine udnyttede alle de små unøjagtigheder, og selvom Rene brugte sin tid godt, og undgik grove fejl, kvalte Peter Heine ham stille og roligt.

  Christian kom hurtigt i problemer og ned med en bonde, men på stærk fight og uligefarvet løber fik han reddet den halve.

  Plys røg ud i en gambit mod Holstebros remissppiller (5 af 5), og efter at være kommet ud i en stiliing der for mig så lidt ubehagelig ud, fik Plys roligt afviklet til remis.

  Carl Johan på 4. brættet ofrede i vanlig stil, men noget uvant var han den sidste tilbage. Det betød at undertegnede kunne stå på sidelinjen og være mere nervøs end jeg burde, mens Carl Johan stille og roligt sørgede for at det ikke kunne tabes, og da modstanderen bukkede et tårn, vandt det da også.

  Bo spillede et stærkt åbnings- og midtspil, og fik lavet bondestorm på kongefløjen hvor begge konger befandt sig. Desværre spillede han den forkerte trækfølge i angrebet, og smed et point, hvorfor scoren blev 2-0 til den gale side.

  Thomas leverede en stærk præstation, men jeg nåede desværre ikke selv at følge partiet så godt, så det må blive ved at Thomas vandt i sikker stil.

  Jeg selv vandt en bonde i træk 9 ved en taktisk finesse, og kiggede mig ikke tilbage. I midtspillet skiftedes vi dog til at spilde en masse træk, men når man er lige god om det, kan det jo være det samme.

  Alexander vandt for en gangs skyld. Han er nu på 9 af 9 i holdkampe i år. Modstanderen valgte fejlagtigt at tage to bønder for en kvalitet, og med skarpere spil, fandt vi ud af at Alexander nok havde vundet et træk eller tre før. Han fik dog lov til at ofre et tårn for matten, hvilket er det hele værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights