Sejr til Aalborg 2

I næstsidste runde i 2. Division vandt Aalborg 2 sæsonens første match. På udebane blev det til en klar 5,5-2,5 sejr over SK 1968’s fjerdehold. Ifølge ratingtallene var vi da også for en gangs skyld svage favoritter. Matchsejren kom i hus via sejre til Peter Juul Pedersen, Christian Volmer, Carl johan Andersen og Thomas Søndergaard på de fire øverste brætter. På bræt 5 indkasserede Bo Torpegaard matchens eneste Aalborg nederlag, men pyt med det, for på de tre nederste brætter fik undertegnede, Thor Rasmussen og Kurt Pedersen alle remis. Med til historien hører, at hjemmeholdet var i gavehumør på et par af de øverste brætter, men det gør jo ikke sejren mindre værd! Nedrykningskampen i sidste runde om 14 dage bliver afsindig spændende, idet 5 ud af 8 hold i divisionen ligger i farezonen. 4 hold ligger på 22 brætpoint, og kun Kjellerup med 19 brætpoint synes sikker på nedrykningen. Stillingen i bunden: 4. Jetsmark,2 22 (6 mp), Holstebro 22 (5 mp), 6. Aalborg,2 22 (4 mp), 7. SK 1968,4 22 (4 mp), 8. Kjellerup 19. Vi møder det aldeles suveræne tophold Herning, men da de er så godt som sikre på oprykning (fører med 6½ point) får vi NEMT en sidste sejr mod dem!

Mht. individuelle resultater skal her blot fremhæves, at vort 1. bræt Peter Juul Pedersen endnu ikke har tabt i denne sæson: 2 sejre og 4 remiser mod et ratingsnit på 2056 er rigtig flot gået!

1 Comment

  1. Jan Peter Lysberg

    Flot Flot !!!
    I kan bare det der, når far ikke er med 🙂
    Og ikke mindre end imponerende af Peter Juul.
    Det endte så med, at sidste runde bliver en gyser for Aalborg: 1. holdet, andet holdet og tredje holdet, og sikkert flere. Holdturneringen er bare pragtfuld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights