61 til junior Grand Prix stævne

Sæsonens traditionelle jule Grand prix stævne, blev som sædvanlig afviklet på Jetsmark centralskole, og med hele familien Søndergaard i aktion for at gøre stævnet så godt og hyggeligt som muligt.

 
Og med hele 61 deltagere blev der sat noget af en rekord. Og 38 af disse deltog i de to begynderklasser, med hhv 28 og 10 deltagere. Og med så mange nye og små poder, skulle man tro at der ville blive en masse larm og ballade. Men sådan var det bestemt ikke. Alt forløb fredeligt, både ved brætterne og i pauserne. Det eneste der kunne give turneringslederne sved på panden, var rundelægningen med en monradgruppe med 28 deltagere, og når der også stod en kødrand af spørgende børn omkring bordet, der ville vide hvem de nu skulle møde, og hvad deres placering var lige nu.
Med de mange deltagere forsøgte man at gøre pauserne så korte som muligt, og kl. 16 kunne Bjarne Søndergaard starte med præmieuddelingen, som mange af Hans Engens tropper skulle have del i.

Hele 9 fra juniorklubben deltog, og i begyndergruppe 1, opnåede Freja og Ture Jungberg Nielsen en delt 6.-7 plads med præmie til følge. Der var midterplacering til Rasmus Hagensby og Isak A. Søndergaard.
I Grand Prix Grupperne tog Aalborg spillerne sig af hele 4 af pokalerne. I gruppe 3 sejrede Silas Ekholm, Hobro foran de to Aalborg spillere Elena Gerrassimovitch og Tobias Larsen. Alle tre sluttede med 10 point i den meget jævnbyrdige gruppe, så placeringen måtte afgøres på korrektion. Katrine Eskildsen opnåede 5 point.
I gruppe to var der også ligestilling i toppen. Aparna Bannerjee sluttede som nr. 2, med 10 point . Samme pointtal havde Hobro spilleren, der vandt gruppen.
Gruppe 1 var stærkere end længe. Et par af de store Hinnerup talenter, samt Jetsmark formandens datter havde meldt deres ankomst, så det så ikke nemt ud for Martin F. Nielsen denne gang.
Det hele blev også først afgjort i sidste runde med et ægte topopgør mod Jacob Kryger, Hinnerup. Martin havde brug for en remis, og den fik han uden større besvær. Han scorede  5,5 point, og fik dermed sin 5. Grand Prix sejr i træk. Helene Søndergaard og Jacob Kryger opnåede begge 5 point.

 

 Tavler mm kan ses på den nye junior-hjemmeside:   dssnord.dk

 

Næste stævne afvikles i Hobro den 25. januar.

3 Comments

  1. 5 på stribe. Så bliver det ikke bedre. Godt gået, Martin!

  2. Tak for referater Preben. Og stort tillyke til Martin der havde fået en stor udfordring denne gang. Og dejligt med alle de mange fine placeringer til de øvrige. Det virker som om vores juniorer befinder sig rigtig godt ved disse stævner.

    1. Preben Nielsen

      Selv tak Hans. Tak for det store arbejde du gør for klubbens børn og unge. Og skønt at se alle de nye, der er kommet til i dette efterår. Og glædeligt at juniorskakken også blomstrer i de andre klubber/skoler.
      En fornøjelse med disse stævner. At se de mange deltagere og de mange forældre, der lige hjælper deres børn hen på deres plads, og så klarer poderne selv resten. Og ingen sure miner selv om man har tabt. Tror bestemt at de alle hygger sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights