Aalborg Byturnering slut

https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27499

Med 21 ud af 36 deltagere dominerede klubben naturligt turneringen, men vi kunne desværre ikke fravriste Per Andreasen fra Nørresundby sit bymesterskab, han nu har vundet 18 gange. I mesterklassen scorede Per 5½ foran Sune Kovshøj med 5. I klassen gjorde Mads Alberg ellers et fint comeback efter mange års skakdvale. Tab til Hugo i sidste runde betød dog at 3.præmien gik til Benny Grønhøj fra Aars.

I basis 1 snuppede to af vore nye folk de to første præmier. Daniel Jhaf Madsen fik 5½ og Shagen Djanian 5 og bedre korrektion end Henning Larsen fra Aars. Daniel er tilflytter, mens Shagen startede med undervisning sidste år, så det er imponerende allerede at kunne tage præmier i turneringsskak.

I basis 2 løb vi ligeledes med de to første præmier. Hartvig Hansen og Uffe Egeberg fik begge 5½ og bedre korrektion end Claus Christensen fra Nørresundby.

Og så fik vi også med to præmier i basis 3, idet Ehor Repey scorede 7 og vandt derfor gruppen suverænt. Lars Lytzen fik 4½, hvilket gav en 3.præmie efter Louise Mygind fra Skørping. Ehor står ganske vist opført for Aars Skakklub, men han er nu flyttet til Aalborg. Det er tidligere nævnt, at Ehor er 11 år og fra Ukraine. Ehors score var imponerende, især efter det spil, der blev præsenteret på brættet. Ehor er et kæmpetalent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights