1 Comment

 1. Bjarne Sønderstrup

  I går blev første runde af den nordjyske gp-serie spillet i vore lokaler. Se resultater http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=23774.
  Der var 28 deltagere der blev inddelt i grupper 12, 8 og 8.
  I den øverste gruppe vandt ikke overraskende Per Andreasen fra Nørresundby med 6½, men på 2.pladsen med 5½ finder vi et spændende navn, nemlig Maria Vasova, 18 år og fra Bulgarien. Maria er flyttet til byen, hvor hun skal studere de næste par år, og hun vil gerne spille for Aalborg Skakforening! Maria gjorde et meget fint indtryk, både spillemæssigt (2116 i rating, meget talentfuld!) og menneskeligt. Tag godt imod hende.
  På 3.pladsen kom Andreas fra Nr.Åby med 4 points og bedre korrektion end Arne, der også spillede en god turnering. Andreas læser også i byen, og er kommet jævnligt i klubben. Det var første gang han var med i en turnering, og han førte faktisk efter 4 runder efter nydeligt spil.
  I gruppe 2 fik vi en overlegen vinder, idet Emil (ja, sønniken) fik lyst til at røre brikkerne igen efter lang tids pause. 6½ points tyder på, at han ikke helt har glemt, hvordan brikkerne går. På 2.pladsen finder vi Anders Geisler, også ny i turnerings-sammenhæng, med 4 points. Per og Jens Ole fik også 4, og skumlede lidt over, at vi brugte Sonnenborg-Berger korrektion til at afgøre præmiefordelingen. Men flot alligevel!
  I den nederste gruppe satte vi os også eftertrykkeligt på præmierne. Lars vandt meget flot med 6½ points foran vores nye mand fra Rumænien, Christian Mihalcea, der fik 5½. Chr. var nær ikke kommet med, da vi havde glemt at tilmelde ham. Held i uheld gjorde at han kom med alligevel, da Jan Aagaards afbud ikke var nået frem. Vi lod så Chr. glide ind på Jans plads, selv om vi nok frygtede, at han var alt for stærk til nederste gruppe. Men det modbeviste Lars jo!
  Alt i alt en rigtig hyggelig skakdag i sensommervarmen. Næste gang i gp-serien bliver om 3 uger i Aars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights