2. runde i holdturneringen er spillet med følgende resultater for klubbens hold:

M-rækken:
Skørping 1 – Aalborg 4            4,5 – 1,5
Aalborg 3 – Nørresundby 3       4 – 2

Aars/Nibe 1 fører ikke uventet med 9 point, mens vores to hold ligger midt i rækken som nr. 4 og 5.

A-rækken:
Aalborg 6 – Aalborg 7             3,5 – 0,5
Aalborg 5 – Skørping 4               3 – 1

Torben Winklers 5. hold har taget teten med 6,5 point. Holdet har dog mødt de to svageste hold (undskyld Per&co) iflg. hr. Leths “rating-snitliste”. 6. holdet er  også fint med (5 point af 8 mulige).

På søndag gælder det så klubbens to divisionshold.

1. holdet drager til Thisted for at møde Thy, og alt andet end en sejr, må være en skuffelse.

2.holdet spiller hjemme mod SK1968, med Århusholdet som kneben favorit. Holdleder Jørn Bach glæder sig meget til mødet med sin tidligere klub.

En spændende søndag venter forude.

2 Comments

  1. Jeg skylder et referat fra vores sidste match i M-rk mod Skørping 1 – Aalborg 4. Det var med gode minder fra sidste år at vi tog sydpå for at dyste med Skørping folket. Vi vandt dengang en kneben, og overraskende sejr, på 3 1/2 – 2 1/2, bl.a. vandt Bo et spændende og flot parti over Peter Mikkelsen på 1. bræt. Så selv om vi ikke havde Bo med denne gang håbede vi på en gentagelse, men den udeblev, også selv om Skørping måtte undvære Niels Chr. som var kommet til skade på sit arbejde! Skørping tog en grum revanche og knuste midlertidigt vores drømme om at lege med i toppen af rækken. Om matchen. Vi havde afbud fra Hugo, som i stedet fejrede sin 65 års fødselsdag – tillykke. Det betød at Mads skulle møde Peter Mikkelsen på topbrættet. Mads gik frisk til sagen, og stod helt sikkert godt langt hen i partiet. På vej hjem i bilen mente Gert at Mads havde en lovende fortsættelse med en dronningskak i d-linien og bondegevinst. Afslutningen blev præget af stor tidnød, og her er Peter ikke hvem som helst skal jeg hilse og sige. Ifølge Fritz havde Mads stor fordel (+6) men desværre for lidt tid og måtte ned til sidst. Ærgerligt. Mit eget parti mod Jacob blev også meget spændende, og jeg burde ha’ vundet men greb ikke de muligheder som jeg fik. Til sidst var jeg måske heldig med remis!? Johan mødte Hans A. med hvid i en Volga gambit. I midt spillet havde Hans en smart kombination som vandt en centrums bonde og herefter gik det ned af bakke for Johan. Gert havde sort mod Johannes Struijk i en Morra gambit i siciliansk, som Gerts modstander var godt hjemme i. Stillingen blev aldrig rigtig befriet. Gert mente selv at hans fremstød med a-bonden var forhastet, så efter et spændende parti måtte Gert ned. Hans Peter mod Brian Pedersen og Torben W. mod Rasmus Kristiansen kom ikke meget ud over remis grænsen. 1 1/2 mod en forventet score på 2,33 er ikke tilfredsstillende, men sådan er skak også. Nu må vi forsøge at rejse os hjemme i næste runde hvor vi får besøg af topholdet fra Aars/Nibe 1.

    1. Knebent nederlag til Aalborg 4 mod tophold.

      I 3. runde blev det hjemme til et knebent nederlag til Aalborg 4 da vi tog i mod topholdet Aars/Nibe 1 2 1/2 – 3 1/2. Vi havde afbud fra Johan og Gert, i deres sted spillede Alexander og Torben W, som begge gjorde det fornemt med en gevinst og en remis til følge. Aars/Nibe manglede deres topbræt Jesper Salomonsen, men eller var holdet ved fuld styrke, og på papiret klare favoritter (1:83 – 4:17). På 1. bræt kom Hugo med de sorte brikker hurtigt under pres mod Benny Grønhøj og modangrebet blev ikke rigtig farligt og Hugo måtte som første mand ned. Partiet Mads – Mogens Nielsen så vildt ud. Jeg brød mig ikke om den åbne kongestilling, men der var mange trusler rundt på brættet. Da krudtrøgen lettede var svaghederne dog for udtalte og Mogens afgjorde partiet til sin fordel. Mit eget parti mod Niels som sort i en franskmand blev spændende og omskifteligt. Ingen tvivl om, at jeg stod bedst (+3)i midtspillet, men som så ofte før overser jeg noget ret banalt, som koster kvalitet. Herefter spiller Niels et par upræcise træk, og jeg har igen fordel i kraft af løberparret og et flot bondecentrum. Efter tårnoffer fra begge opstår der en stilling hvor jeg har en forceret remis, som jeg misser, og sluttelig må ned. Ærgerligt, men man skal se sine muligheder undervejs. På 4. bræt fortsatte H.P. sin gode stime i øjeblikket og vandt med hvid endnu et fint parti mod Søren Grønhøj, som blev pakket mere og mere sammen. Stillingen var vanskelig at forsvare og tiden også knap, så Hans Peter kørte sikkert pointet i hus – flot. Alexander havde sort i afbytningsvarianten i spansk mod Lars Ekholm. Jeg synes længe, at Alexander stod presset. Men selv var han godt tilfreds med stillingen, og vinderen har altid ret. Fin skalp. Torben havde hvid mod Søren Thomsen og stod flot i centrum, selv om Søren havde modspil i g-linien. Remis var vist nok ok. Nu har vi mødt tre af ratingfavoritterne og har næsten scoret 50% så indtil videre er det godkendt. Nu er der pause i holdturneringen til først i januar måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights