Aalborg klar til Odense

Ikke overraskende vandt Aalborg pokalstævnet lørdag, men sandsynligheden for at at det blev et Aalborg-hold, der skulle vinde, var også temmelig stor. Ud af de 6 deltagende hold var de 4 fra den arrangerende klub. Med en jætteindsats torsdag-fredag lykkedes det nemlig at få 16 spillere af huse, så vi sammen med et hold fra AarsNibe og et fra Nørresundby kunne få en 5-runders turnering ud af det.
Det blev Aalborg 1 (Bjarne, Finn, René og Plys), der overraskende sikkert vandt hovedturneringen med 18 points ud af 20 mulige. Aalborg 3 (Jacob, Søren, Mads Alberg og H.P) var ellers på papiret næsten lige så stærke og blev også nr. 2 med 13 points, men blev især i den indbyrdes match sat grundigt på plads med et 3½-½ nederlag, tsk tsk! Aalborg 2 (Arne, Brian, Per og Aage) gjorde det fornemt, og vandt det sideløbende scoreregnskab i forhold til forventet score. Det blev nemlig til 2,7 over forventet, og kun Aalborg 1 kunne her følge med, med 2,3 over forventet. Aalborg sikrer sig hermed pladserne til finalestævnet i Odense i pinsen 2013.
Topscorerne på de enkelte brætter kom (naturligvis) fra det sejrende hold: Bjarne 5, Finn 4½, René 4 og Plys 4½. For Aalborg 2 scorede Aage flot 4 af de 5 mulige.
Ellers var stævnet hyggeligt som altid, og forhåbentlig kan Arnes frikadeller lokke nogle flere klubber til næste år?!

5 Comments

 1. Tillykke med sejren – forventet eller ej. 18/20 er en fornem præstation af Aalborg 1. Får Aalborg 2 så en plads i bredderækken til finalestævnet?

  1. Jeps, vi får begge pladser og betalt rejse!

   1. Faktisk kan vi sende 2 hold til finalestævnet, idet både nr. 1. og 2 i både elite- og bredde er kvalificeret til stævnet i Odense i pinsen.

    1. Faktisk kan vi måske sende hele 5 hold til finalestævnet, idet Aalborg må være kvalificeret til begge de nordjyske pladser i både elite- og bredderække, og i seniorrækken er der fri tilmelding ?!!

 2. Jeg nød hvertefald at være med, så tak for et velgennemført arrangement. Brian Tranholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights