Byturnering slut

Turneringen afsluttede i aftes med det resultat at klubben fik 5 ud af 11 præmier. Mest positivt, at flere af vores unge nyere medlemmer spurtede frem på ratinglisten. https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26862

I øverste gruppe var det lige ved og næsten for Sune, der igen igen måtte se Per Andreasen løbe med bymesterskabet. Sune fik 5½ ligesom Per, og kan ærgre sig over det overraskende tab til nr. 3 i gruppen, Niels Chr. Davidsen fra Skørping. Til gengæld var Sune ikke uheldig med at vinde i næstsidste runde mod Benny Grønhøj. Og Sune kan også glæde sig over at ratingpilen igen peger opad.

I basis 1 vandt Jørgen Schacht, Skørping med 5 points og bedre korrektion foran Nikolaj, der måske endnu ærgrer sig over tabet til Johann i næstsidste runde. Men en meget flot turnering af Nikolaj, der var lavest ratet i gruppen og nu er over 1700 i rating.

I basis 2 kunne vore deltagere ikke rigtigt gøre sig gældende i topstriden, men vores ældste medlem Normann Hansen gjorde det fint med 4 points.

Til gengæld dominerede vi totalt i basis 3, hvor det dog skal siges, at vi havde 6 ud af 8 deltagere. Men i toppen scorede Jonas Bendtsen 6½ og Oliver Mølgaard 6 efter meget flot spil undervejs. Bemærkelsesværdigt at 4 af Jonas’ partier sluttede med et springeroffer!

Og i basis 4 imponerede Frederik Rasmussen med 6½ og dermed en flot 1.plads. For ikke lang tid siden var Frederik prügelknabe i nederste gruppe, men de tider er nu forbi. Flere af partierne blev vundet på flot teknik, og med lidt held kunne det også være blevet til max. Interessant er det også, at vores nye medlem Birgit Sivertsen i sin første turnering fik 4 points og ratingfremgang, efter godt spil. Med lidt mere held kunne det være blevet til mere endnu, men det kommer helt sikkert med mere turneringsrutine.

Alt i alt en fin byturnering. På tirsdag starter klubturneringen.

госреестр мфо займ под низкий процент

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights