DGI Landsstævne

Aalborg Skakforening er blevet spurgt om vi kan stille med hjælpere til DGI landstævnet. Der mangler fortsat en del hjælpere. De mest presserende opgaver er følgende:

– Senior camp – både servering af morgenmad, aftensmad og bemanding ift nattevagt. Disse opgaver er fra onsdag til søndag i forskellige tidsrum afhængig af opgavevalg.

– Opsynsvagter – disse ligger rundt omkring i byen, hvor man skal sikre områder. Mandag 16-24 – Tirsdag 17 – 24 eller 20-24 – Torsdag og fredag 18-24.
– Madudlevering til efterskoleelever morgen og aften i Aalborg KKC fra mandag og frem.
Aalborg Skakforening modtager kr. 40 pr. hjælpertime.
Frivillige får T-shirt, madbillet for hver 4. hjælpertime der afvikles, gult armbånd, som giver gratis transport med NT under landsstævnet.
Hvis i er interesserede så send mail til Arne: arne.dan.fjordside@gmail.com eller SMS eller ring til tlf. nr. 2990 3016.
Listen bør indeholde: Navn – Fødselsdato – mailadfresse – Mobilnummer – T-shirt størrelse – valg af opgave – evt. tidsrum
Håber på mange tilbagemeldinger – og det haster.

1 Comment

  1. Arne Dan Fjordside

    Det går rigtig godt med tilmeldingen som frivillig til DGI Landsstævnet i Aalborg 2017. Vi er nu 7 personer fra klubben, som har meldt sig som hjælper under landsstævnet. For hver time vi afvikler modtager klubben kr. 40.

    Er der nogen der får tid og lyst til en vagt, så kan det fortsat lade sig gøre. Der er brug for hjælpere hele ugen til og med søndag. Vagter er typisk på 5-6 timer, og udløser et gratis måltid mad, gult armbånd som giver gratis bus i hele ugen og en T-shirt. Er du interesseret så kontakt mig eller Bjarne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights