Fotos fra klubmestersimultan

Tirsdag den 15. maj var der i klubben arrangeret ursimultan med klubmester Jacob Würtz. 13 deltagere prøvede kræfter mod den nybagte 40-årige heriblandt fire mesterspillere. Betænkningstiden var i alle partier sat til 40 minutter til Jacob og 20 minutter til modstanderen.

Det startede vel egentligt også fornuftigt for Jacob, der gik rask til sagen på samtlige brætter, men efterhånden som partierne skred frem kom klubmesteren dog i tidsbekneb på langt de fleste af de 13 brætter, og resultatet blev et 2-11 nederlag til Würtz. Tidsrammen 40/20 minutter havde nok passet bedre, hvis der kun var mødt 6-8 spillere op til simultan-forestillingen.

Efter simultan-røgen havde lagt sig, sørgede Per ‘Barca’ Jacobsen for at gnide lidt kammeratligt salt i Jacobs sår, idet han havde forfattet en sang i anledningen af Jacobs 40-års fødselsdag. Sangen var for øvrigt yderst velskrevet og lavet mest fordi, som Per fortalte: ‘Jacob bryder sig ikke så meget om det’.

Sodavand, øl og skakternet kage fra fødselaren var med til at gøre klubaftenen ekstra hyggelig. Den afsluttende 9-mands lynskaksturnering blev vundet suverænt af Peter Lysberg med maksimum-score!

Nogle fotos fra simultan-forestillingen:

1 klubmester og 13 modstandere

 

Jacob går til sagen...

 

Klubmesteren i trækket i 'mesterspillerhjørnet' mod Lysberg, Alberg og Nyholm
Ellen, Martin og Peter Juul i trækket mod Jacob
Per Jacobsen kigger intenst på klubmesteren, der er i trækket

1 Comment

  1. hjemmesiden er blevet super i har virkelig gjort noget ud af det rulle barca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights